Een vrijgezellenfeest voor een man organiseren? Het is de bedoeling dat de toekomstige bruidegom niet weet wanneer zijn vrijgezellenfeest gaat plaats vinden, evenals het vertellen van de activiteiten. Houd rekening met het kiezen van de activiteit met de interesse’s van de bruidegom. Ga geen dingen doen waarvan je van tevoren al weet dat hij die absoluut niet wil doen. Het is de bedoeling dat hij op een leuke manier verrast wordt en dat het een topdag wordt vlak voor zijn trouwdag.

Probeer het vrijgezellenfeest minimaal 1 of eigenlijk minimaal 2 weken van te voren te plannen. Vaak zijn ze al zenuwachtig genoeg voor de bruiloft en ook (al zullen niet alle mannen dit toegeven) ook wel gespannen voor wat het te wachten staat voor de vrijgezellendag. Laat het lekker de laatste 2 weken lekker in rust kunnen toewerken naar zijn trouwdag en als het een vermoeide activiteit is, dan heeft hij tijd genoeg om weer fit te zijn voor de bruiloft.

Powerkiten aan het strand

Opdrachten of ideeën zoeken voor de vrijgezellenfeest?

 • Treasure Hunt, een spannend stadsspel, waarbij je vragen en opdrachten moet vinden met behulp van een GPS, foto’s en een stadsplattegrond.
 • Ga powerkiten! Dit is een ideale activiteit voor je vrijgezellenfeest. Powerkiten vindt vaak plaats op het strand, en het is eigenlijk vliegeren van deze tijd, waarmee je de krachten van de wind kunt voelen. Een sport, waarmee je een enorme kick kunt beleven.
 • Ook een dagje karten is uiteraard erg geschikt voor een vrijgezellenfeest. Sluit het af met een hapje en een drankje.
 • Klootschieten (een oud volkssport), waarbij je met zijn allen actief in de buitenlucht bent. Het accent ligt vooral op spel en ontspanning. Het is een werpsport vergelijkbaar met kogelwerpen.
 • Doe een golfclinic. Een erg leuk activiteit waarbij je oefent op kortere golfbanen, de zogenaamde Pitch & Putt golfbanen. Er zijn workshops van 9-holes en 18-holes. Ideaal als je een buitenactiviteit zoekt!
 • Sportieve clinics, zoals blowkarten (strandzeilen), flyboarden of wipeout (bekend van tv)
 • Een schietbaan clinic, waarbij je kunt schieten met verschillende wapens. Gegarandeerd een spannende en leuke ervaring.
 • Workshop pokeren. Leer tijdens een poker arrangement de ins and outs van pokeren en sluit dit af met een diner.
 • Hou je van water? Ga dan een dagje zeilen, banaan varen of waterskiën. Of maak er zeilweekend van!
 • Ben je met een grote groep, dan is lasergamen een leuk onderdeel van de dag. Een spannend en uitdagend spel, waarbij het gaat om jagen en achtervolgen in het donker.
 • Houden jullie wel van een drankje? Ga dan eens naar een bierproeverij!
 • Wil je een avontuurlijk vrijgezellenfeest? Ga dan buggy rijden, waarmee je met zijn tweeën over kleine verharde B-weggetjes rijdt. Een zeer populair feest voor mannen!
 • Paintballen, uiteraard een activiteit voor de stoere mannen!

Paintballen mannen

Tip

Zorg dat je één of meerder fotocamera’s bij je hebt, die kunnen vaak ook nog kwalitatief goede video’s mee maken. Dit wil nog wel eens vergeten worden.

Schrijf een reactie

Bewaren

Door gebruik te maken van deze website of door op "Akkoord" te klikken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de site van Design your Wedding.
Meer informatieAkkoord