Waarom een videogastenboek?

Sinds vele tientallen jaren werd door de gasten op een bruiloft hun naam in het gastenboek/receptieboek gezet. Dit is heel traditioneel. Het meest geschikte moment was bij binnenkomst tijdens de receptie. De laatste jaren heeft zich een trend ingezet waarbij veel bruidsparen zoeken naar een andere manier.

Een mooi en persoonlijk alternatief is het videogastenboek. Het is de bedoeling dat de gasten iets inspreken terwijl er gefilmd wordt. Zo kunnen de gasten het bruidspaar feliciteren, maar ook een persoonlijke boodschap inspreken, of iets van zichzelf laten zien. Een videogastenboek heeft als voordeel dat je later altijd kunt zien en horen wat de gasten tegen jullie gezegd hebben, wat voor kleding ze aan hadden en dergelijke.

koppel bekijkt video's op tablet

Tips

  • Bereid jullie gasten voor als jullie een videogastenboek willen laten maken. Misschien kun je dit via de ceremoniemeester of weddingplanner laten doen, zodat de gasten weten waar ze aan toe zijn en alvast kunnen bedenken wat ze willen zeggen.
  • De beste opnames worden gemaakt in een stille omgeving. Zorg dus voor een plek waar het niet al te rumoerig is.
  • Ken je iemand in je familie-of vriendenkring die in het bezit is van een filmcamera en een beetje ervaring heeft met filmen en monteren? Op die manier is een videogastenboek een niet te duur en geweldig alternatief voor het gastenboek.
  • Het is ook mogelijk om een videozuil te huren!

Schrijf een reactie

Bewaren

Door gebruik te maken van deze website of door op "Akkoord" te klikken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de site van Design your Wedding.
Meer informatieAkkoord