Er zijn een aantal redenen te bedenken waarom je de bruiloft zou willen laten filmen.

Herinnering voor jullie zelf

Stel kijkt trouwfilm terug

Het filmen van de bruiloft doe je op de eerste plaats voor jullie zelf. Simpel gezegd een cadeau van het bruidspaar voor het bruidspaar. Misschien wel een duur cadeau, maar wel een cadeau dat vele bruidsparen niet willen missen. De videograaf maakt een trouwfilm op dvd of blu-ray, geheel naar jullie wens. Alles wat jullie wensen wordt vastgelegd om er nog heel veel jaren van te kunnen genieten.

Video leeft meer

Videograaf filmt vuurwerk trouwdag

Een trouwfilm leeft! De belangrijkste gebeurtenis, elkaar het ja-woord geven wordt gefilmd. Misschien doen jullie elkaar wel een persoonlijke trouwbelofte. Wie wil dat nou niet terugzien? Soms zie je dingen gebeuren of wordt er iets verteld waarvan je later niet meer precies weet wat. Ook door de stress worden vaak belangrijke dingen vergeten. Er gebeurd zoveel om jullie heen en het is bijna onmogelijk om alles te zien. Dit is helemaal het geval als er veel gasten op jullie bruiloft komen. Het is leuk om terug te zien hoe jullie gasten zich hebben vermaakt. Eigenlijk wil je toch niets vergeten van de bruiloft!

Delen met familie en/of vrienden

Tv kijken met vrienden

De bruiloft filmen kun je ook doen om anderen te laten meegenieten van jullie mooiste dag. Wat te denken van jullie kinderen? Of de kinderen die er in de toekomst misschien komen. Voor hen is het geweldig om te zien hoe pappa en mamma getrouwd zijn!

Afwezigheid door ziekte

Film laten zien aan zieke oma in ziekenhuis

Nog een andere goede reden om de trouwdag op film vast te leggen kan zijn wanneer een dierbaar familielid of goede vriend door ziekte niet aanwezig kan zijn op jullie bruiloft. Dan is deze toch in staat via een trouwfilm jullie trouwdag, weliswaar op een later tijdstip, mee te beleven.

Tip

De ultieme manier om jullie trouwdag te herbeleven is om gebruik te maken van beiden, dus videograaf en fotograaf. Als het even kan dan is het raadzaam om hier niet op te besparen want wat je er voor terugkrijgt is een herinnering voor het leven.

Schrijf een reactie

Bewaren

Door gebruik te maken van deze website of door op "Akkoord" te klikken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de site van Design your Wedding.
Meer informatieAkkoord