Veel vrouwen dromen er van, maar weinig vrouwen krijgen hem daadwerkelijk: Een super romantisch huwelijksaanzoek. Dit dacht Marjon ook. Tot gisteren (13-09-2011).

3 weken geleden benaderde Nick, haar vriend, bijzonderaanzoek.nl. Hij had de oproep gelezen dat bijzonderaanzoek.nl een gesponsord huwelijksaanzoek weggaf. Zijn voorstel was super romantisch en dus gingen ze aan de slag.

Om vier uur verzamelde de ene helft van het gevolg zich op het kasteel, de andere helft was op weg naar Kesteren om Marjon op te halen van haar werk. Hier werd ze overvallen door de collega’s van Nick van de politie Utrecht, die haar op kwamen halen en haar sommeerden in de limousine te gaan zitten.

Huwelijksaanzoek in ridderzaal
Nadat ze een beetje bijgekomen waren gingen ze genieten van een heerlijk drie gangen-diner, volledig verzorgd door Het Kerckebosch waarna ze in de limousine stapten om samen naar de musical Miss Saigon te gaan.. Het geluk straalde van ze af, dat moet een prachtige bruiloft worden!
Deze bracht haar naar het kasteel, waar ze een beetje beduusd aankwam. De visagist wachtte haar op en nam haar mee naar een hotelkamer. Daar kwam ze haar eigen kleding tegen; Nick had ervoor gezorgd dat ze zich om kon kleden en op kon frissen. Nog steeds geen idee wat er gaande was, bleef ze verbaasd vragen stellen, maar niemand wist iets! Toen de make-up klaar was mocht Marjon de kamer verlaten, waar inmiddels een pad van rozenblaadjes was aangelegd, dwars door het kasteel heen. Deze leidde naar de Ridderzaal die donker was gemaakt, op een knapperend open-haardvuurtje en een hart van kaarsjes op de grond na. Een romantisch muziekje startte toen ze de roos van de grond op pakte en daar stond ze dan, alleen in die kamer. Nick stond toe te kijken maar ze was zo onder de indruk dat ze niks doorhad. Pas toen hij de trap af kwam merkte ze hem op! Hij stapte het hart in, waar zij nog steeds stond en na een kort moment samen begon hij zijn verhaaltje waarna hij op zijn knieën ging. Een JA klonk en de tranen vloeiden! En niet alleen bij het aanstaande bruidspaar..

Fotografie: Arno Kampshuis – 7 Dwarfs Fotografie

Schrijf een reactie

Bewaren

Door gebruik te maken van deze website of door op "Akkoord" te klikken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de site van Design your Wedding.
Meer informatieAkkoord