Pidda en ik woonde van april 2007 tot april 2008 in Los Alcazares in Spanje. Vandaar uit was het maar een paar uurtjes rijden naar de Sierra Nevada waar je goed kan skiën en tegelijkertijd kan genieten van de stralende zon!

Aangezien skiën onze favoriete hobby is, was dit tripje snel geboekt en geregeld. Net voor ons vertrek naar Spanje hebben wij een reis gemaakt door Zuidoost Azië en in Vietnam heeft Pidda op het strand een ring gekocht die hij zou bewaren tot hij mij ten huwelijk zou vragen. Deze ring zat tijdens onze trip naar de Sierra Nevada alweer bijna een jaar in zijn toilettas en ik wist niet beter dan dat deze er het komende jaar nog zou blijven zitten. Ik ging dus ook op 25 februari 2008 nietsvermoedend skiën!

Eenmaal bij de zwarte piste aangekomen vroeg Pidda mij na drie dagen uit zichzelf of hij even een filmpje zou maken als ik naar beneneden zou skieën. Dat vond ik echt een supergaaf idee en stuurde hem direct met camera naar beneden. Toen hij zijn stok omhoog stak om mij een seintje te geven probeerde ik natuurlijk met mijn mooiste “swung” naar beneden te gaan om een coole film te creëren. Eenmaal beneden vroeg ik nog hoe het filmpje was geworden tot dat ik zag dat er een enorme fles champagne in de sneeuw stond en Pidda met ski’s nog aan probeerde op zijn knieën te gaan. Nog voordat hij zijn zin kon afmaken schreeuwde ik het uit en vielen we elkaar omarmend op de piste………..

Champagne in de sneeuw

Pidda kwam niet meer bij van het lachen toen ik hem vroeg hoe dat nou kon: de ring had ik namelijk inmiddels om mijn vinger, maar ik had hem toch zeker weten vanmorgen nog in zijn toilettas zien zitten vlak voordat we vertrokken. Hij was wel zo slim om de ring te vervangen door een schelpje (hij weet inmiddels hoe nieuwsgierig ik ben) en het schelpje in hetzelfde plastichoesje terug te leggen in zijn toilettas!! We hebben de champagne opengetrokken en hebben heerlijk in de zon op de zwarte piste zitten genieten!!!

Schrijf een reactie

3 + 7 =

Bewaren

Door gebruik te maken van deze website of door op "Akkoord" te klikken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de site van Design your Wedding.
Meer informatieAkkoord