In de zomer ging ik met mijn vriend (Raoul) op vakantie. We gingen een maand naar Suriname, omdat de familie van Raoul daar vandaan komt. Het was een geweldige ervaring om te zien uit welk nest mijn liefje komt en om de geuren en kleuren van Suriname te zien en op te snuiven. Vele dagen brachten we door in Paramaribo met de familie, heerlijk eten, en veel gezelligheid.

Huisjes in Suriname

In de derde week gingen we op een trip naar het binnenland. Naar Awarradam, een plekje diep in de jungle. Na een lange trip per vliegtuigje en per bootje kwamen we aan op het eilandje, omringd door rivier en jungle met prachtige flora en fauna. We hadden een mooi hutje voor onszelf met een veranda en hangmatten.

De eerste avond in ons hutje, bij de schemering van het enige lichtpuntje in de omgeving gebeurde het. Onder de klamboe toverde Raoul een ring tevoorschijn en vroeg hij me of ik met hem wilde trouwen. Dit wilde ik maar al te graag!

Omdat we niet konden communiceren met de bewoonde wereld moesten we een week wachten totdat we het geweldige nieuws konden delen met vrienden en familie, maar dit kon de pret en het geluksgevoel niet drukken!

Schrijf een reactie

Bewaren

Door gebruik te maken van deze website of door op "Akkoord" te klikken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de site van Design your Wedding.
Meer informatieAkkoord