Vorig jaar september gingen wij op vakantie naar Bali, onze eerste verre reis. Na zo’n beetje alle reisgidsen gezien te hebben, plaagde ik Arjan (mijn vriend) ermee dat het toch wel een fantastische plek was om mij ten huwelijk te vragen. Ik vond het na negen jaar verkering wel eens tijd worden. Hij zelf vond dat toch wel zo verschrikkelijk afgezaagd en lekker standaard om dat op vakantie te doen dat ik zeker wist dat dit ‘m niet ging worden!!

Na tien dagen op Bali vertrokken we naar Lombok voor twee dagen, om te genieten van een super-de-luxe strandvilla met privé-zwembad. Op een dag lag ik heerlijk te zonnebaden, terwijl Arjan heel onrustig was, dan weer zitten, dan weer staan, echt tot vervelens aan toe. Aan het begin van de avond had Arjan een tafel op het strand gereserveerd.

Bloemblaadjes in vorm van hart op het strand

Die geweldige avond eindigde in een enorme regenbui, waardoor we het restaurant in vluchtten om nog even wat te drinken. Toen we bij onze villa waren aangekomen trok ik de schuifpui open en op ons bed lagen honderden bloemen in de vorm van een hart met daaronder in het ‘bloems’ : I LOVE U. Zo nietsvermoedend als ik was, zei ik: “Oh wat leuk, ze hebben bloemetjes neergelegd.” Ik draai me om en toen zat Arjan op zijn knieën met een heel lief verhaal waarom hij graag met me wilde trouwen. Met daarbij een prachtige verlovingsring en een fles champagne (die ik ook niet had gezien). Toen kon de avond niet meer stuk natuurlijk! 2 juli 2011 is de grote dag!!

Schrijf een reactie

vijf − twee =

Bewaren

Door gebruik te maken van deze website of door op "Akkoord" te klikken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de site van Design your Wedding.
Meer informatieAkkoord