NEEEEE!!!…..ja ik wil! Hoe hij mij ten huwelijk vroeg? Nou voor mij kwam het als een zeer aangename verrassing. We waren op weg naar onze vakantiebestemming. We hadden bedacht dat het leuk zou zijn om onderweg een uitstapje te maken naar de dierentuin (wij gaan regelmatig naar de dierentuin, daar was ook een van onze eerste dates). Het was een prachtige dierentuin. De leefomgeving van de dieren was de natuur zelf.

Mijn vriend nam mij mee naar een uitkijkpunt over de dierentuin. Vanaf dat punt konden we veel dieren zien. Ik was aan het genieten van het uitzicht en mijn vriend was met zijn camera aan het prutsen: hij wilde de camera op de zelfontspanner zetten, maar dat was een heel gedoe, omdat we op een soort van toren stonden.

Toen het eenmaal redelijk gelukt was, kwam hij naar mij toen en zei hij: “Jaaa, want HET moment moet wel op de camera staan!”. Ik: “NEEEE, NEE, NEE, NEEEE (en zo ging ik nog wel zeker een minuut door…) dat meen je niet!!! NEEE?!!” Ja hoor, het was echt HET moment!! Hij ging op zijn knie en vroeg mij ten huwelijk. Ik was zeer verrast, maar ontzettend blij. NATUURLIJK wil ik met hem trouwen!! JA IK WIL! En de camera? Die heeft ons mooi op de foto gezet, maar helaas lukte het mikken toch niet helemaal, ik sta er zelf zonder hoofd op 🙂

Schrijf een reactie

een × 4 =

Bewaren

Door gebruik te maken van deze website of door op "Akkoord" te klikken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de site van Design your Wedding.
Meer informatieAkkoord