Door gebruik te maken van deze website of door op "Akkoord" te klikken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de site van Design your Wedding.
Meer informatieAkkoord

GRATIS je eigen bruiloft website! Klik hier
één van de grootste trouwsites van Nederland

Romantisch huwelijksaanzoek

Er is niets mis mee als je voor je partner op de knieën gaat en haar/hem met een mooie bos rozen ten huwelijk vraagt. Vertel je partner waarom je wilt trouwen en waarom juist met haar/hem. Wat is er zo speciaal aan je partner?

Uit eten. Ga naar een restaurant waar jullie vaker samen zijn geweest en samen herinneringen hebben. Begin tijdens het eten te vertellen wat jullie relatie voor betekenis heeft voor jou. Laat de leuke, lieve maar ook mooie en moeilijke belevenissen de revue passeren. Vraag haar na het eten ten huwelijk. Bestel een fles champagne en breng als zij/hij ja heeft gezegd een toost uit op jullie allebei.

Bereid zelf een etentje. Zo laat je zien dat je er zelf ook moeite voor doet om je partner te verrassen. Bak als dessert een taart (kun je dat zelf niet, bestel dan een taart), laat op deze taart twee trouwringen maken (in glazuur) en met de tekst wil je....? Stemt je partner toe, dan kun je de overige taart delen met de ouders of vrienden als jullie het bekend maken.

Ga naar een heel persoonlijke plek. Misschien wel de plek waar jullie elkaar voor het eerst ontmoet hebben. Vertel je partner waarom zij/hij zo speciaal voor jou is. Wat maakt haar/hem zo bijzonder. Zeg waarom jij een toekomst voor jullie samen ziet. En waarom jij je leven met die ander wilt delen. Geef je toch graag een ring, dan houdt niets je tegen.

Weekendje weg. Misschien naar de stad van de liefde, Parijs. Doe je huwelijksaanzoek onder de sterrenhemel en als er geen sterren stralen dan kun je dat ook in jullie hotelkamer doen. Gewoon lekker intiem.

Heb je je huwelijksaanzoek al gehad? Stuur jouw verhaal naar info_at_designyourwedding.nl
De meest romantische, bijzondere, originele, grappige huwelijksaanzoeken plaatsen wij op de site!