Er is niets mis mee als je voor je partner op de knieën gaat en haar/hem met een mooie bos rozen ten huwelijk vraagt. Vertel je partner waarom je wilt trouwen en waarom juist met haar/hem. Wat is er zo speciaal aan je partner? Bekijk tips hoe je op een romantische manier je partner een huwelijksaanzoek kunt doen.

Huwelijksaanzoek in een restaurant

Huwelijksaanzoek diner

Ga naar een restaurant waar jullie vaker samen zijn geweest en samen herinneringen hebben. Begin tijdens het eten te vertellen wat jullie relatie voor betekenis heeft voor jou. Laat de leuke, lieve maar ook mooie en moeilijke belevenissen de revue passeren. Vraag haar na het eten ten huwelijk. Bestel een fles champagne en breng als zij/hij ja heeft gezegd een toost uit op jullie allebei.

Aanzoek tijdens een zelf bereid etentje

Romantisch huwelijksaanzoek tijdens etentje

Zo laat je zien dat je er zelf ook moeite voor doet om je partner te verrassen. Bak als dessert een taart (kun je dat zelf niet, bestel dan een taart), laat op deze taart twee trouwringen maken (in glazuur) en met de tekst wil je….? Stemt je partner toe, dan kun je de overige taart delen met de ouders of vrienden als jullie het bekend maken.

Ga naar een heel persoonlijke plek

Huwelijksaanzoek op en romantische plek

Misschien wel de plek waar jullie elkaar voor het eerst ontmoet hebben. Vertel je partner waarom zij/hij zo speciaal voor jou is. Wat maakt haar/hem zo bijzonder. Zeg waarom jij een toekomst voor jullie samen ziet. En waarom jij je leven met die ander wilt delen. Geef je toch graag een ring, dan houdt niets je tegen.

Romantisch aanzoek tijdens een weekendje weg

Huwelijksaanzoek Parijs

Ga een weekendje weg en zoek een mooie plek op om je huwelijksaanzoek te doen. Londen of misschien naar de stad van de liefde: Parijs.

Onder de sterrenhemel

Huwelijksaanzoek onder de sterrenhemel

Doe je huwelijksaanzoek onder de sterrenhemel en als er geen sterren stralen dan kun je dat ook in jullie hotelkamer doen. Gewoon lekker intiem.

Aanzoek op het strand

Huwelijksaanzoek op het strand

Een romantisch huwelijksaanzoek hoeft in principe helemaal niet ingewikkeld te zijn. Haal in de winkel wat goedkope waxinelichtje houders, plaats die in een hartvorm op het strand…  en je hoeft alleen nog maar op je knieën te gaan 😉

Wil jij je huwelijksaanzoek delen?

Heb je je huwelijksaanzoek gedaan? Stuur dan jouw verhaal naar info@designyourwedding.nl en wellicht plaatsen wij jullie huwelijksaanzoek wel op onze website.

Schrijf een reactie

20 − 10 =

Bewaren

Door gebruik te maken van deze website of door op "Akkoord" te klikken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de site van Design your Wedding.
Meer informatieAkkoord