Er zijn tal van mogelijkheden om je partner ten huwelijk te vragen, maar wil je een origineel huwelijksaanzoek doen, dan hebben wij een een aantal suggesties voor je.

Maak een videofilmpje

Huwelijksaanzoek via videobericht

Film alle plekken die voor jullie belangrijk zijn. Maak er je eigen verhaaltje van en spreek het in alsof je tegen je partner praat. Vertel wat al die plekken voor jou betekenen en waarom ze zo speciaal zijn. Zeg dat je hoopt in de toekomst nog heel veel plekken samen te ontdekken maar dan als getrouwd stel. Stel nu je belangrijkste vraag.

In de wolken

Huwelijksaanzoek luchtballon

Boek een ballonvlucht. Niet goedkoop maar wel toepasselijk want zo kan je partner zich meteen in de wolken voelen. Hoog in de lucht doe jij je huwelijksaanzoek.

Aanzoek via een gedicht

Man schrijft gedicht

Schrijf een eigengemaakt gedicht en verwerk hierin je huwelijksaanzoek.

Chocolade doos

Huwelijksaanzoek op chocola

Bestel een doos chocolade met de tekst “wil je met me trouwen?”. Ga samen een filmpje kijken en bied achteloos een chocolaatje aan. Veel mensen zijn nieuwsgierig naar de tekst en dan is het moment aan jou.

Origineel huwelijkszoek in het water

Huwelijksaanzoek tijdens duiktocht

Hoe origineel is het als je je tijdens een duiktocht je partner ten huwelijk vraagt! Moet je alleen nog zover krijgen dat je partner durft te gaan duiken 😉

Wil jij je huwelijksaanzoek delen?

Heb je je huwelijksaanzoek gedaan? Stuur dan jouw verhaal naar info@designyourwedding.nl en wellicht plaatsen wij jullie huwelijksaanzoek wel op onze website.

Schrijf een reactie

3 × twee =

Bewaren

Door gebruik te maken van deze website of door op "Akkoord" te klikken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de site van Design your Wedding.
Meer informatieAkkoord