Of je nu kiest voor een huwelijk in de zomer of trouwen in de winter het heeft allebei zijn charmes. Trouwen kun je in elk seizoen maar de meeste bruidsparen geven hun voorkeur aan de zomer. Een lekkere zon en een lange warme avond geven de trouwdag meteen iets zonnigs en vrolijks mee. Bedenk dat trouwen op een hele warme dag niet altijd prettig is. Als bruid en bruidegom ben je de hele dag intensief bezig en overmatig transpireren kan je heel erg onzeker maken.

Ook wanneer een van beiden last heeft van hooikoorts is het goed om erop te letten in welke maand je daar het meest last van hebt. Als je geen risico wil lopen, dat je op je trouwdag loopt te niezen of met tranende ogen rondloopt, kun je misschien beter kiezen voor aan andere maand. De bruidsparen die ervoor kiezen om in de winter te trouwen hopen misschien op een sprookjeshuwelijk in de sneeuw. Ook prachtig! Het voordeel daarvan is dat jullie de avond kunnen doorbrengen in de romantiek van kaarslicht.

Misschien is er in jullie trouw- of feestlocatie wel een grote open haard wat de intimiteit en gezelligheid nog meer verhoogt. Aan de hand van de weerkaarten kunnen jullie zien waar de beste kansen liggen voor de gewenste temperatuur op jullie trouwdag.

Temperatuur gemiddelden Nederland:

Bron kaarten Nederland: KNMI

Schrijf een reactie

vijftien + vijf =

Bewaren

Door gebruik te maken van deze website of door op "Akkoord" te klikken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de site van Design your Wedding.
Meer informatieAkkoord