Geven jij en je partner elkaar binnenkort het ja-woord? Dan gaan jullie een spannende tijd tegemoet. Je weet hoe je partner is in jullie liefdesrelatie maar je hebt geen idee hoe hij of zij is als huwelijkspartner. Ook weet je niet hoe jij als huwelijkspartner bent. Je kunt er daarom voor kiezen vooraf op zoek te gaan naar raad bij een paragnost of helderziende om zo meer te weten te komen. Je weet dan meteen waar deze gevoelens vandaan komen en wat je eraan kunt doen. Ben je nu al benieuwd wat je te wachten staat? Lees nu wat voor huwelijkspartners jij en je partner zijn volgens jullie sterrenbeeld.

Ram 21 maart t/m 20 april

Ram eist vooral eerlijkheid als huwelijkspartner maar dat wil niet zeggen dat Ram zelf altijd eerlijk is. Omdat Ram het meestal druk met zichzelf heeft en huishoudelijke taken niet als prioriteit ziet is het noodzakelijk om vanaf het begin duidelijke afspraken hierover te maken. Rammen hebben regelmatig complimenten en beloningen nodig om het beste uit zichzelf te kunnen geven.

Stier 21 april t/m 21 mei

Als huwelijkspartner kan een Stier extreem zorgzaam zijn. Stier is dominant en wil de belangrijkste beslissingen nemen maar heeft de neiging dingen weken en zelfs jaren uit te stellen. Ruzies over geld en waar het geld wel of niet aan uitgegeven wordt kan een probleem worden. Stieren hebben een eigen budget nodig waarover ze zelf kunnen beslissen.

Tweelingen 22 mei t/m 21 juni

Tweelingen heeft behoefte aan onafhankelijkheid en vrijheid. Als huwelijkspartner kan Tweelingen problemen veroorzaken door er altijd alleen op uit te gaan en zijn of haar partner thuis te laten. Tweelingen hebben partners nodig die weigeren hun rommel op te ruimen en voor hun eigen onafhankelijkheid opkomen.

Kreeft 22 juni t/m 22 juli

Als huwelijkspartner wil Kreeft een veilige haven opbouwen, eenmaal genesteld is Kreeft tevreden en gelukkig. Voor een Kreeft is het belangrijk om vrij te zijn geld aan het gezamenlijke huis uit te geven. Kreeft is een gelukkige huwelijkspartner als hij of zij wekelijks over een bedrag kan beschikken om nieuwe aankopen te doen.

Leeuw 23 juli t/m 23 augustus

Als huwelijkspartner is Leeuw loyaal en trouw zolang hij of zij aandacht krijgt. Bij gebrek aan belangstelling van de huwelijkspartner zijn de trouwe dagen geteld. Leeuw wil graag kinderen en wel binnen een paar jaar. Als Leeuw door zijn of haar huwelijkspartner goed behandeld wordt krijgt hij/zij alles dubbel en dwars terug.

Maagd 24 augustus t/m 22 september

Maagd is een betrouwbare, kritische huwelijkspartner die zijn of haar partner tot waanzin kan drijven. De fanatieke ordelijkheid van Maagd kunnen ruzies veroorzaken en uit de hand lopen. Maagd is koppig en als het moet wekenlang ijzig kil en stil. Ook kan Maagd boos worden als huwelijkspartners onnodig geld uitgeven. Het opstellen van een budget is noodzakelijk om de vrede te bewaren in dit huwelijk.

Weegschaal 23 september t/m 22 oktober

Als huwelijkspartner is Weegschaal degene die de sociale kant van het huwelijk regelt zoals feestjes, familie bijeenkomsten en het onderhouden van vriendschappen. Een Weegschaal vindt het belangrijk zijn of haar partner gelukkig te maken en kan gefrustreerd worden als dit niet lukt. Huishoudelijke taken laten Weegschalen liever aan hun partner over.

Schorpioen 23 oktober t/m 21 november

Als huwelijkspartner is Schorpioen loyaal en zich vaak niet bewust van de wensen van hun partner. Vaak zijn Schorpioenen afstandelijk en delen zelden persoonlijke dingen met anderen ook niet met hun huwelijkspartner. Omdat Schorpioen graag geld uit geeft en zelf beslist waaraan is een gezamenlijke rekening en een privé rekening aan te raden.

Boogschutter 22 november t/m 21 december

Boogschutter is een warme, goedgehumeurde huwelijkspartner. Boogschutter heeft een drukke agenda en als zijn of haar partner dit ook heeft is het misschien handig om een hulp in de huishouding te nemen om irritaties te voorkomen. Boogschutter woont graag in een schoon huis maar heeft vaak belangrijkere dingen te doen dan schoonmaken waardoor huishoudelijke taken op de partner neerkomen.

Steenbok 23 december – 20 januari

Steenbok is een trouwe maar dominante huwelijkspartner en wil succes hebben op elk gebied. Omdat Steenbokken de behoefte hebben hun partner te sturen is het nodig aan het begin van het huwelijk duidelijk te maken niet alleen maar mee te willen lopen. Steenbokken respecteren mensen die voor zichzelf opkomen.

Waterman 21 januari t/m 19 februari

Als huwelijkspartner is Waterman trouw, betrokken maar veel weg. Waterman geniet van huiselijkheid vooral van verjaardagen en feestdagen. Omdat Watermannen het moeilijk vinden zich aan te passen, vooral aan het alledaagse leven en zich snel vervelen is het belangrijk dat de huwelijkspartner veel energie heeft. Energie om de aandacht van de Waterman vast te houden.

Vissen 20 februari t/m 20 maart

Als huwelijkspartner is Vissen beschermend en sterk gericht op zijn of haar partner wat kan leiden tot een verstikkende relatie. Vissen zijn dol op dieren, als er nog geen kinderwens is kan het nemen van een huisdier een oplossing zijn. Vissen kan dan haar of zijn energie verdelen waardoor de huwelijkspartner meer vrijheid heeft.

Schrijf een reactie

17 − 2 =

Bewaren

Door gebruik te maken van deze website of door op "Akkoord" te klikken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de site van Design your Wedding.
Meer informatieAkkoord