Gebeurt er niets in jouw leven zonder dat je het op Instagram deelt? Dan kijk je er zeker naar uit om straks jouw mooiste dag te delen met je volgers. Niet alleen leg je zelf van alles vast, maar jouw vrienden en familie ook. Met deze vijf tips organiseer jij een Instagram-waardige bruiloft.

Eigen hashtag

Door een eigen hashtag te verzinnen betrek je jouw gasten echt bij je grote dag. Tijdens een bruiloft maakt iedereen wel een paar leuke foto’s met zijn of haar smartphone. Waarschijnlijk is ieder sim only abonnement ook voorzien van genoeg data om deze foto’s direct te delen. Maak hier gebruik van door een eigen hashtag te verzinnen en je gasten te vragen om deze te gebruiken onder alle foto’s die ze op Instagram posten. Zo kun je achteraf gemakkelijk alle foto’s terugvinden. Zet jouw hashtag onder de uitnodiging, schrijf deze op een groot krijtbord of print hem op alle menukaartjes. Ga bijvoorbeeld voor #(jullie namen)2020 of #vierdeliefde(trouwdatum). Door je persoonlijke hashtag aan te vullen met andere populaire hashtags, worden jouw foto’s door zoveel mogelijk mensen gezien.

Slideshow

De foto’s die met jullie hashtag op Instagram worden geplaatst kunnen direct weergegeven worden in een slideshow. Hang een groot scherm op, zodat je als het ware een livestream uitzendt van alle foto’s. Ook is het mogelijk om de foto’s die gasten delen op social media met jullie speciale hashtag direct te laten printen. Erg leuk en erg persoonlijk.

Virtueel gastenboek

We leven in een digitale wereld, waardoor voor haast alles wel een virtueel alternatief is. Maak bijvoorbeeld het gastenboek virtueel en deel deze live met alle gasten. Bij binnenkomst laat je van iedereen een foto maken. Deze kun je direct op Instagram zetten met jullie hashtag. De gasten kunnen hier vervolgens zelf online een reactie bij achterlaten met een lieve wens voor jullie tweetjes. Net als het traditionele gastenboek, maar dan net een beetje anders!

Eigen foto’s als bruiloft decoratie

Door de foto’s van je Instagram-account te gebruiken ter decoratie van je bruiloft, maak je het nog persoonlijker. Kies bijvoorbeeld voor een leuke foto van jullie tweetjes voor op de trouwkaart of bovenop de bruidstaart. Ook is het gaaf om een fotomuur te maken van al je favoriete beelden om je bruiloft thuis aan te kleden.

Trouwalbum van Insta-foto’s

Na jouw grote dag kun je gemakkelijk een trouwalbum laten maken met daarin alle Instagram-foto’s. Je kunt jouw Instagram-foto’s direct openen in de software van diverse aanbieders van fotoboeken. Je hoeft alleen nog maar zelf aan te geven welke foto op welke plek in het boek komt te staan. Hierdoor worden jouw herinneringen niet alleen online opgeslagen, maar heb je ook een fysiek fotoboek bij de hand om doorheen te bladeren.

Schrijf een reactie

19 + achttien =

Bewaren

Door gebruik te maken van deze website of door op "Akkoord" te klikken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de site van Design your Wedding.
Meer informatieAkkoord