Kies een kleurenthema en een mooi design, upload je eigen foto-album, toon video’s en maak zelf pagina’s aan. Zelfs het creëeren van een online winkel is mogelijk. Alles is super gemakkelijk en je website is 100% geoptimaliseerd voor mobiel en tablet.

Probeer het gratis en zonder verplichtingen.

Maak nu supersnel je eigen bruiloftwebsite! Maar je kunt natuurlijk ook een website maken voor:

  • Foto’s en video’s die je wilt delen
  • Een hobby (bijv. vissen, schilderen, tuinieren, verzamelen etc.)
  • Een club of vereniging
  • Je bedrijf
  • Gebeurtenissen (bruiloft, verjaardagen, jubilea, reunie’s etc.)

Deze service is voor IEDEREEN of je nu vaak online bent of niet en of je nou veel of niets van websites weet. Veel mensen denken dat het erg moeilijk is om eenwebsite te maken. In samenwerking met SimpleSite kan designyourwedding.nl jullie nu een service aanbieden waarbij je binnen een paar minuten je eigen bruiloftwebsite maakt.

Voorbeeld wat je op je bruiloft website kunt zetten

Eén van onze bruidsparen (Matthias en Ymkje) hebben een heel leuke website gemaakt met verhalen over hun (leven) samen, over hem en haar. Praktische informatie over hun trouwdag, de stadhuis, de feestlocatie. Maar ook een pagina voor cadeautips, ceremoniemeester en zelfs een gastenboek.

Voeg na afloop leuke foto’s en video’s toe en iedereen kan je mooiste dag nog een keer beleven!

Hoe vinden bezoekers je website?

De url van je eigen website zal als ‘subdomein’ te vinden zijn onder simpelsite.com. Maar hoe leuk is het als jullie je eigen domein kiezen. Dat is ook nog eens makkelijker te communiceren naar familie en vrieden én tevens leuk om ook te vermelden op jullie trouwkaart!

Aanmelden

Ja, ik wil mij nu GRATIS aanmelden voor deze website service!

Schrijf een reactie

11 − vijf =

Bewaren

Door gebruik te maken van deze website of door op "Akkoord" te klikken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de site van Design your Wedding.
Meer informatieAkkoord