Wanneer jullie een bijzondere, unieke en dus een heel persoonlijke trouwring willen, kijk dan eens naar wat er zoal mogelijk is.

Trouwring met een hartslag

Op het moment dat jullie gaan trouwen dan schenk je bij wijze van spreken elkaars hart. Wat is er nu mooier dan je eigen hartslag te laten vastleggen (graveren) in de trouwring van je partner. Hoe gaat dat in zijn werk? Er wordt een hartfilmpje (ecg) gemaakt en in tegenstelling tot wat velen misschien denken gebeurt dat niet in een ziekenhuis. Dit hartfilmpje geeft het ritme van je hart weer.

Er zijn juweliers of edelsmeden die het in hun eigen zaak of bedrijf doen en bij sommige is het zelfs mogelijk dat je een doe het zelf pakket krijgt opgestuurd, zodat je het thuis kunt doen. De hartslag kan op verschillende manieren worden verwerkt in de trouwring. Informeer naar de mogelijkheden.

Trouwring met een vingerafdruk

Trouwring met vingerafdruk

Wat maakt jou uniek? Dat is natuurlijk jouw vingerafdruk. Iets wat uniek is wil je alleen maar delen met iemand die je heel erg dierbaar is. Dit kan door jouw vingerafdruk te laten graveren in de trouwring van je partner. De vingerafdruk kan worden gemaakt bij de juwelier, maar soms ook door middel van een doe het zelf pakketje thuis. Informeer bij welke manier van graveren de vingerafdruk het langst zichtbaar blijft in de trouwring.

Trouwringen met een eigen tekst

Tekst in trouwring

Ben jij iemand die het liefst zijn gevoelens weergeeft met woorden dan is het mogelijk om een klein zelf geschreven gedichtje te laten graveren in de trouwring. Informeer of het mogelijk is om het in je eigen handschrift te laten graveren. Ga op zoek naar edelsmeden die hier ervaring mee hebben.

Eigen ontwerp trouwring

Trouwring met hartjes

Zijn jullie creatief ingesteld en weten jullie precies hoe jullie trouwringen er uit moeten gaan zien? Ga dan op zoek naar een edelsmid die aan jullie wensen tegemoet kan komen. Informeer of hij/zij eerder gemaakt werk kan laten zien. Vraag ook naar opleiding en ervaring.

Schrijf een reactie

zestien − 10 =

Bewaren

Door gebruik te maken van deze website of door op "Akkoord" te klikken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de site van Design your Wedding.
Meer informatieAkkoord