Ga jij binnenkort trouwen? Dan wil je natuurlijk ook als bruidegom op je mooist voor de dag komen. Een maatpak sluit daar natuurlijk perfect op aan. Wil je weten waarom een maatpak het overwegen waard is? In dit artikel zetten we de voordelen voor je op een rij!

1. Jij betaalt, jij bepaalt!

De naam suggereert het al: een maatpak is een pak dat volledig voor jou is gemaakt. Het trouwpak zal worden aangepast op jouw maat, maar ook op jouw wensen. Je hebt zeggenschap over vrijwel elk onderdeel van jouw trouwpak: de stof, de voering, de afwerking, de knopen, enzovoorts. Je wordt bij het maken van deze keuzes uitgebreid geholpen door een betrokken verkoper, ook wel een tailor genoemd.

2. Perfecte pasvorm

Je kiest uiteraard voor een maatpak, omdat je er dan zeker van bent dat het trouwpak je perfect zal passen. De pasvorm van het trouwpak wordt immers volledig op jouw lichaam aangepast. Dit wil zeggen dat je uitgebreid wordt opgemeten en dat je houding wordt bekeken. Zo ontstaat er een trouwpak dat niet knelt, omhoog trekt of plooit, maar uiterst comfortabel draagt en waar je uitgebreid in kunt feesten.

3. Persoonlijke draai

Alhoewel de bruid natuurlijk de echte eyecatcher gaat zijn, wil je ook als bruidegom er nét een beetje anders uitzien dan je gasten. Met een maatpak ben je daarvan verzekerd. Je hebt het trouwpak immers volledig zelf samengesteld, het kán simpelweg niet dat iemand er hetzelfde uitziet als jij. Wil je jouw trouwpak écht persoonlijk maken? Je kunt er zelfs voor kiezen om de trouwdatum, jullie namen of initialen in- of op het pak laten borduren.

4. Jarenlang plezier

Een maatpak, van pakken van Rietbergh.com of een andere kwaliteitszaak, staat in de regel gelijk aan een uitstekende kwaliteit. Er worden namelijk hoogwaardige stoffen voor gebruikt en er wordt veel aandacht besteed aan het maakproces, de afwerking en de details. Een maatpak gaat vaak wel tientallen jaren mee, mits het pak je blijft passen natuurlijk. Het is wellicht een flinke investering, je kunt er nog lang plezier aan beleven. 

Schrijf een reactie

11 + tien =

Bewaren

Door gebruik te maken van deze website of door op "Akkoord" te klikken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de site van Design your Wedding.
Meer informatieAkkoord