Ook voor jou is het een belangrijke dag waarop je er goed uit wil zien. De mogelijkheden zijn voor de bruidegom vaak wat beperkter dan voor de bruid. Met een beetje creativiteit en een goede begeleiding in de kledingzaak kun je er toch iets heel bijzonders van maken.

Er zijn bruidsmodezaken waar je ook trouwpakken of trouwkostuums voor de bruidegom kunt uitzoeken. Zonder dat jullie van elkaar weten wat jullie dragen kan de verkoper ervoor zorgen dat de kleding van bruid en bruidegom mooi bij elkaar past.

Bij de mannenmode zijn er speciaalzaken waar gelegenheidskleding, zoals trouwkleding voor mannen, verkocht wordt. In deze speciaalzaken vind je vaak meer variatie in trouwpakken en is de kleding minder standaard dan in de normale kledingzaken.

Waar moet je aan denken voordat je een trouwpak of trouwkostuum koopt?

Man koopt trouwpak

Besluit van tevoren of je het trouwpak alleen voor de trouwdag wil kopen of dat je het ook in de periode daarna nog wil dragen. Bepaal van tevoren wat je budget is. Wordt kopen te duur denk dan na over het huren van trouwkleding. Houd er rekening mee dat je je trouwkleding afstemt op de tijd van het jaar en zorg voor een goed draagcomfort.

Hoe kom je tot de juiste keuze van het trouwpak of trouwkostuum? Het is het natuurlijk belangrijk dat je je prettig voelt in je trouwpak. Toch is het ook belangrijk dat de kleding mooi past bij de kleding van de bruid. Dat maakt het hele plaatje compleet. Jullie beslissen samen welke stijl bij jullie past. Voor het ene bruidspaar is dat modern en voor het andere misschien heel traditioneel klassiek.

Schrijf een reactie

2 − twee =

Bewaren

Door gebruik te maken van deze website of door op "Akkoord" te klikken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de site van Design your Wedding.
Meer informatieAkkoord