Het huwelijk wordt vaak beschreven als de mooiste ervaring van je leven (en dat is het ook). Maar het wordt pas echt uniek op één van de volgende locaties.

Tutbury Castle, Staffordshire (Verenigd Koninkrijk)

Wil je van je huwelijk zowel de gelukkigste als de meest angstaanjagende dag van je leven maken? Dan is dit kasteel waarvan men gelooft dat het behekst is, de juiste plek voor jou. Om het plaatje helemaal af te maken, gebeurt de ceremonie op middernacht.

Battersea Power Station, Londen (Verenigd Koninkrijk)

Dit gebouw werd tijdens de twintigste eeuw gebruikt als kolencentrale. Tegenwoordig worden de grote ruimtes met een prachtig uitzicht over Londen en de Thames, gebruikt als feestzaal.

Battersea Power Station - Londen

Dracula’s kasteel, Transsylvanië (Roemenië)

Wil je nog een stap verder gaan? Dan kan je griezelen en genieten van Dracula’s kasteel diep in de bossen van Roemenië.

La Montana Magica Lodge, Huilo Huilo (Chili)

Dit hotel in de vorm van een vulkaan lijkt wel weggelopen uit ‘Alice in Wonderland’. Dat maakt het tot het beste decor voor een sprookjesachtig huwelijk.

Ayers Rock (Australië)

Deze reusachtige, rode steenformatie in de woestijn van Australië heeft al vele jaren een belangrijke betekenis voor de Aborigines. Krijgt het ook een speciaal plekje in jouw hart?

Ayers Rock - Transsylvanië

Burj Al Arab, Dubai (Verenigde Arabische Emiraten)

Dit is één van de duurste hotels ter wereld en daarmee gaat luxe gepaard. De huwelijken gebeuren op de bovenste verdieping met een panoramisch zicht over de moderne stad of op het kunstmatige strand.

Onderaards meer, Carnglaze Caverns (Verenigd Koninkrijk)

Trouwen in een grot klinkt misschien vreemd, maar tel daar een onderaards meer bij en je krijgt een magische dag. (Of nóg magischer dan het al zou zijn zonder.)

Governor’s Camp (Kenia)

Trouwen terwijl leeuwen en andere wilde dieren je omringen, klinkt gevaarlijk. Toch kan het in dit natuurreservaat in Kenia. Zie je het niet helemaal zitten? Dan kan je nog steeds over het domein vliegen in een luchtballon.

Governor's Camp - Kenia

IJshotel (Zweden)

Dit gebouw is – zoals de naam verklapt – volledig opgebouwd uit ijs. Jammer genoeg is deze optie niet het gehele jaar beschikbaar omdat ze enkel tijdens de winter wordt opgebouwd.

Scott Island (Antarctica)

Was het ijshotel nog niet extreem genoeg? Dan is de Zuidpool hopelijk wel iets voor jou. Met een beetje geluk komen er zelfs pinguïns als getuige opdagen. Hun maatpak hebben ze alvast aan.

Bronnen:

http://jeremyennessphotography.blogspot.nl
http://www.zoover.nl/engeland/groot-londen/londen
www.ayersrockresort.com.au
www.africaanswers.com

Schrijf een reactie

Bewaren

Door gebruik te maken van deze website of door op "Akkoord" te klikken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de site van Design your Wedding.
Meer informatieAkkoord