Door gebruik te maken van deze website of door op "Akkoord" te klikken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de site van Design your Wedding.
Meer informatieAkkoord

GRATIS je eigen bruiloft website! Klik hier
één van de grootste trouwsites van Nederland

Veelgestelde vragen over trouwkaarten

  1. Moet je daggasten en avondgasten een aparte uitnodiging sturen?
  2. Moet je je buren uitnodigen bij je bruiloft?
  3. Wat zet je op een rsvp-kaartje?
  4. Wat kosten trouwkaarten?

Moet je daggasten en avondgasten een aparte uitnodiging sturen?

Als je geen aparte uitnodigingen wilt versturen voor dag-gasten en avondgasten dan zou je gebruik kunnen maken van een algemene huwelijksuitnodiging en daar een klein kaartje aan toevoegen waarop staat wanneer bepaalde gasten welkom zijn. Bij dag-gasten bijvoorbeeld de tekst “Wij zouden het fijn vinden als u deze dag met ons wilt meevieren”.

Bij avondgasten bijvoorbeeld de tekst “ Wij heten u van harte welkom om ons huwelijksfeest mee te vieren vanaf …uur ’s avonds. Het maakt niet zozeer uit hoe en welke tekst je gebruikt als het maar duidelijk is voor de gasten.

Moet je je buren uitnodigen bij je bruiloft?

Niets moet, alles mag. Het hangt er helemaal vanaf welke verstandhouding je met je buren hebt. Gaan jullie in het dagelijkse leven als goede vrienden met elkaar om dan lijkt het ook min of meer vanzelfsprekend dat jullie deze dag ook met hen willen vieren.

Hebben jullie een oppervlakkige verstandhouding dan kun je er ook voor kiezen om ze alleen voor de receptie uit te nodigen. Bedenk dat het altijd jullie keuze is wie je wel of niet wilt uitnodigen. Het is namelijk niet verplicht om bepaalde mensen uit te nodigen.

Wat zet je op een rsvp-kaartje?

Op een rsvp kaartje vermeld je de datum dat jullie gaan trouwen. Het is de bedoeling dat gasten die zo’n kaartje ontvangen dit ingevuld aan jullie retour sturen. Stel duidelijk de vraag of ze wel of niet aanwezig zullen zijn op jullie bruiloft.

Wat kosten trouwkaarten?

De kosten voor een trouwkaart zitten gemiddeld op 1 euro per trouwkaart.

De allerleukste trouwkaarten

Banner trouwkaarten shop