Door gebruik te maken van deze website of door op "Akkoord" te klikken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de site van Design your Wedding.
Meer informatieAkkoord

GRATIS je eigen bruiloft website! Klik hier
één van de grootste trouwsites van Nederland

Trends en nieuwe trouwkaarten collectie Family Cards

Aanstaande bruidsparen opgelet! Vanaf half november is de nieuwe trouwkaarten collectie van Family Cards verkrijgbaar onder de romantische naam: Toujours; “de elegante collectie”.

Het vinden van de perfecte trouwkaart kan voor aanstaande bruidsparen best lastig zijn. De huwelijkskaart moet bij jullie als koppel passen. Bovendien zien we ook steeds vaker de trend dat de trouwkaart binnen het thema of de styling van de bruiloft moet passen.

In de nieuwe collectie van Family Cards is de perfecte trouwkaart snel gevonden. De nieuwe collectie wordt gekenmerkt door stijlvolle en elegante ontwerpen, die zijn voorzien van verfijnde details.

De trends voor het komende huwelijksseizoen

Nieuwe trouwkaarten collectie family cards

In de nieuwe Family Cards collectie zijn de laatste trends uit Amerika terug te vinden. Komend seizoen bieden wij bijvoorbeeld prachtige huwelijkskaarten aan die zijn voorzien van een opengewerkt kantmotief. De kaarten zijn speciaal bewerkt met een laser, hierdoor krijgt het karton van de kaart een verfijnde en delicate structuur, die te vergelijken is met kante stof.

Family Cards wil aanstaande bruidsparen graag kennis laten maken met pocket invitations. Pocket invitations zijn prachtige luxe mapjes waar een losse uitnodiging in kan worden geschoven. Aan de pocket invitations kan eenvoudig een extra kaartje, zoals een bijpassend RSVP kaartje of routebeschrijving worden toegevoegd. Naast pocket invitations en trouwkaarten met opengewerkte kantmotieven biedt de nieuwe collectie aanstaande bruidsparen tal van andere exclusieve trouwkaarten aan.

Zijn jullie inmiddels nieuwsgierig geworden en nog steeds op zoek naar een exclusieve en elegante trouwkaart? Houdt onze website www.familycards.nl dan goed in de gaten! Binnenkort zullen er al een aantal huwelijkskaarten exclusief op onze website verkrijgbaar zijn. Vanaf half november zal de volledige collectie online staan en zal de collectie tevens verkrijgbaar zijn bij de Family Cards servicepunten.