De vraag welke stijl trouwkaart/huwelijksuitnodiging bij jullie past, kunnen jullie het beste zelf vaststellen. Iedereen heeft wel een bepaalde voorkeur voor een bepaalde stijl, die stijl zegt iets over jezelf. De vraag is alleen zitten jullie op dezelfde lijn of verschillen jullie nogal van elkaar. In het laatste geval zullen jullie naar een compromis moeten zoeken. Maak het jezelf niet al te moeilijk. Jullie kunnen het jezelf gemakkelijker maken door bij alle onderdelen van de bruiloft één stijl te kiezen. Verschillende stijlen zijn bijvoorbeeld: modern, klassiek, retro en vintage.

Stijl trouwkaart kiezen

Kies de stijl die bij jullie past! Hebben jullie gekozen voor moderne en trendy bruidskleding, bruidsboeket en bruidstaart, dan past daar ook een moderne, trendy, hippe of speelse trouwkaart bij. Datzelfde geldt voor elke willekeurige stijl die je kiest. Op die manier krijgen de bruiloftsgasten al een aardige indruk van de bruiloft die hen te wachten staat. Als je alle onderdelen in dezelfde stijl houdt dan creëer je een prachtig totaalplaatje.Luxe trouwkaart

Foto of afbeelding op de trouwkaart?

De volgende stap is of jullie een leuke foto van jullie zelf of een neutrale afbeelding op de voorzijde van de trouwkaart willen. Maak ook de keuze of je wel of geen tekst op de voorzijde van de trouwkaart wilt.

Thema bruiloft

Trouwkaart thema strand

Hebben jullie een bepaald thema bij jullie bruiloft probeer dat dan ook weer te geven in de keuze en het ontwerp van de trouwkaart. Daarbij zou je kunnen denken aan een bepaalde kleurkeuze wanneer jullie een kleuren-thema hebben. Je kunt ook denken aan een afbeelding op de trouwkaart die bij het door jullie gekozen thema past.

En hoe nu verder?

Als jullie eenmaal hebben vastgesteld welke stijl het beste bij jullie past, dan kunnen jullie gaan nadenken over de papiersoort, het lettertype, het formaat en dergelijke. Kijk bij trouwkaart kiezen hoe je tot de juiste keuze komt, je vindt hier nog veel meer informatie.

Schrijf een reactie

Bewaren

Door gebruik te maken van deze website of door op "Akkoord" te klikken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de site van Design your Wedding.
Meer informatieAkkoord