Door gebruik te maken van deze website of door op "Akkoord" te klikken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de site van Design your Wedding.
Meer informatieAkkoord

GRATIS je eigen bruiloft website! Klik hier
één van de grootste trouwsites van Nederland

Wegwerpcamera ornament

Wegwerpcamera ornament

Naam artikel

Wegwerpcamera ornament

Omschrijving

Deze wegwerpcamera kun je eenmalig gebruiken om 24 foto's te maken. Na het maken van de foto's breng je de wegwerpcamera weg bij een supermarkt of andere winkel die foto's kan ontwikkelen, waarna je ze afgedrukt of op een cd ontvangt.

De wegwerpcamera is wit met een kleine gouden ornamentje op de voorzijde en op de achtergrond staat een met licht gedrukte lijnen een vergroting van een gedeelte van het ornament.

De camera is gemakkelijk te bedienen, na elke foto draai je het wieltje door om een volgende foto te maken. In donkere ruimtes kan je gebruik maken van de flitser. 

  • 24 opnamen
  • met flits (lees de instructies op de camera hoe deze te gebruiken)
  • 200 ASA

 

Waarschuwing bij het gebruik van wegwerpcamera’s

Wegwerp camera's zijn een leuke en verrassende toevoeging op uw trouwdag, maar ze zijn niet aan te raden als de belangrijkste methode voor het vastleggen van beelden op deze speciale dag. De onervarenheid van de gebruiker kan grote invloed hebben op het resultaat, evenals factoren zoals lichtomstandigheden, het weer, afstand, enz. Wees realistisch met uw verwachtingen en weet op voorhand dat wegwerp camera's meestal gewoon voor de lol worden gebruikt. Trouwartikelen.nl / Easy2.Invest is niet verantwoordelijk voor het resultaat van de beelden. Voorafgaand aan de verwerking van uw film raden wij u aan in overleg te treden met het bedrijf waar u de film laat ontwikkelen.

 Let op: helaas zijn er enkele gevallen bekend van zogenoemde “spliced film rolletjes”. Deze rolletjes zijn bij fabricage als het ware aan elkaar geplakt en dit zorgt ervoor dat het rolletje niet of vrijwel niet ontwikkeld kan worden. Indien dit u treft neemt u dan contact met ons op. De camera zal dan worden vergoed op basis van de aankoopprijs. 

Prijs

€ 8.95 incl. BTW

Product bestellen

Niet goed, geld terug!

Bij product bestellen wordt u doorgeschakeld naar de website van onze partner