Door gebruik te maken van deze website of door op "Akkoord" te klikken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de site van Design your Wedding.
Meer informatieAkkoord

GRATIS je eigen bruiloft website! Klik hierBruiloft Hulp ?
één van de grootste trouwsites van Nederland

Gepersonaliseerde servetten huwelijk 12.5cm x 12.5cm - 100 stuks

Gepersonaliseerde servetten huwelijk 12.5cm x 12.5cm - 100 stuks

Naam artikel

Gepersonaliseerde servetten huwelijk 12.5cm x 12.5cm - 100 stuks

Omschrijving

Wat is er nou mooier dan jullie eigen servetten te laten bedrukken met een afbeelding en tekst naar keuze. De servetten zijn in vele verschillende kleuren leverbaar (check de afbeeldingen) en met vele verschillende kleuren opdruk. De gekozen afbeelding zal ook in de gekozen druk kleur worden meegedrukt. 

Deze bedrukte servetten kunnen op veel momenten van pas komen. Leg ze klaar bij het aansnijden van de bruidstaart, tijdens de receptie of het diner. Veel mensen zullen hun mond er niet eens mee af durven te vegen, maar nemen ze mee naar huis als aandenken!

Deze servetten worden geleverd per 100st. en in de maat 12.5 x 12.5 cm Deze afmeting voor kleine hapjes. De kwaliteit van deze servetten is van een zeer stevig papier. 

Helaas zijn bijzondere leestekens niet mogelijk. De volgende leestekens kunnen wel: . (punt) , (komma) - (streepje) & (en teken) ! (uitroepteken) ? (vraagteken)

Helaas zijn niet alle kleuren servetten van de afbeelding meer te bestellen. 

Prijs

€ 37.95 incl. BTW

Product bestellen

Niet goed, geld terug!

Bij product bestellen wordt u doorgeschakeld naar de website van onze partner