Door gebruik te maken van deze website of door op "Akkoord" te klikken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de site van Design your Wedding.
Meer informatieAkkoord

GRATIS je eigen bruiloft website! Klik hierBruiloft Hulp ?
één van de grootste trouwsites van Nederland

Gastenboek Contemporary Hearts ivoor-goud

Gastenboek Contemporary Hearts ivoor-goud

Naam artikel

Gastenboek Contemporary Hearts ivoor-goud

Omschrijving

Prachtig ivoorkleurig gastenboek met hartjes in een gouden foliedruk aan de voorkant. Dit boek bevat 35 blanco pagina's. Op de eerste pagina is het woord Guests geprint met een lijn daaronder om de gelegenheid in te vullen. Jullie bruiloft, misschien wel een gouden bruiloft, een jubileum of een andere gelegenheid.

Een gastenboek hoort uiteraard bij een bruiloft. Waar je niet de gelegenheid hebt om met iedereen uitgebreid te praten, biedt een gastenboek uitkomst. Wil je graag dat jullie gasten een bepaalde boodschap voor jullie opschrijven? Deel dit aan ze mee! Zet een persoon bij het gastenboek, zet een boodschap van jullie in een foto lijstje naast het gastenboek of communiceer op een andere manier dat jullie graag het adres van de gasten zouden willen hebben, een leuke anekdote zouden willen lezen, een tekening zouden willen zien of nog iets anders! Laat jullie creativiteit de vrije loop, maar vergeet niet te communiceren naar jullie gasten!

Zo creëren jullie een fantastische herinnering aan jullie bruiloft! Die nog vaak te voorschijn gehaald zal worden...

Afmetingen: 22 x 19 cm
35 blanco pagina's 
Buitenkant ivoor met gouden foliedruk 

Dit gastenboek is ook verkrijgbaar in wit-zilver

Prijs

€ 24.95 incl. BTW

Product bestellen

Niet goed, geld terug!

Bij product bestellen wordt u doorgeschakeld naar de website van onze partner