Door gebruik te maken van deze website of door op "Akkoord" te klikken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de site van Design your Wedding.
Meer informatieAkkoord

GRATIS je eigen bruiloft website! Klik hierBruiloft Hulp ?
één van de grootste trouwsites van Nederland

Design your Wedding en RSS

Het is vanaf nu ook mogelijk om je te ‘abonneren’ op de RSS-feed van Design your Wedding.
Op die manier blijf je gemakkelijk op de hoogte als er weer een nieuw artikel wordt geplaatst op onze trouwsite. Ben je onbekend met RSS? Lees dan onze uitleg en hoe je je kunt abonneren.

Wat is RSS?

RSS (Really Simple Syndication) wordt veelal gebruikt bij weblogs en nieuwssites, om op die manier op de hoogte te blijven van het laatste nieuws. Als je een RSS-lezer hebt en je hebt je aangemeld bij een site die een RSS-feed aanbiedt, dan word je automatisch op de hoogte gehouden als er een nieuw artikel wordt geplaatst. Op die manier hoef je niet iedere keer naar een website te gaan om te kijken of er al weer een nieuw artikel is geplaatst. Dit scheelt weer tijd.

Hoe kan ik RSS lezen?

Om er voor te kunnen zorgen dat je een bericht krijgt van een nieuw artikel heb je een speciale RSS-lezer (reader) nodig. Er zijn betaalde versies, maar de meesten zijn gratis.
Bekijk een aantal RSS-lezers:
Feed Demon (Windows)
Awasu (Windows)
RSSOwl (Windows, Linux en Mac)
Google Reader (webgebaseerd)
Dit zijn slechts een paar RSS-readers, er zijn nog genoeg andere readers te vinden op het internet.

RSS gebruiken?

Als je een RSS-lezer geïnstalleerd hebt, dan kun je het internetadres van de RSS-feed kopiëren en die vervolgens in je RSS-lezer plakken. Een link kopiëer je vaak gemakkelijk door met je muis op het rss-icoon te gaan staan en dan met je rechtermuis te klikken. Hier staat vaak de mogelijkheid om de link te kopiëren.

Wat is het RSS-internetadres voor Design your Wedding?

De link (internetadres) van Design your Wedding voor een RSS-lezer is:
http://www.designyourwedding.nl/trouwen.xml