Jaarlijks zijn er duizenden aanstaande bruidsparen bezig met het maken van trouwplannen.
Het overgrote deel daarvan is van plan om van hun trouwdag de mooiste dag van hun leven te maken. Er wordt vaak jarenlang gespaard totdat het huwelijksbudget groot genoeg is om alle wensen in vervulling te laten gaan. Om de trouwdag succesvol te laten verlopen is het goed om te weten wat er allemaal bij komt kijken.

Huwelijk

Globaal kun je de trouwdag opsplitsen in twee delen. Op de eerste plaats het huwelijk zelf want daar draait alles om. Dit is dus het belangrijkste moment van de huwelijksdag. Het huwelijk omvat alles vanaf het huwelijksaanzoek, de ondertrouw, de getuigen, de trouwambtenaar tot en met de huwelijksinzegening.

Feestzaal bruiloft

Bruiloft feest

Op de tweede plaats is er de bruiloft. De bruiloft omvat de aankleding en de viering van het feit dat jullie gaan trouwen / getrouwd zijn. Dit noemen we ook wel het ceremoniële gedeelte. Voor zowel het regelen van het huwelijk en het regelen van de bruiloft geldt: begin op tijd! Als je dit doet, aan de hand van een trouwplanning, dan heb je alle tijd om ook in de voorbereidingsfase te genieten, tot op het moment dat jullie in het huwelijksbootje stappen.

Schrijf een reactie

twintig − 8 =

Bewaren

Door gebruik te maken van deze website of door op "Akkoord" te klikken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de site van Design your Wedding.
Meer informatieAkkoord