Weten wat je wel en niet wilt voor je bruiloft.

Een bruiloft organiseren is niet niks. Er komt heel veel bij kijken. Je zal heel veel beslissingen moeten nemen en dan is besluiteloosheid een van de ergste dingen die je kan overkomen. Het kan er namelijk toe leiden dat je geen beslissingen kunt nemen of de beslissingen die je wel neemt veel te laat worden genomen. Komt die besluiteloosheid voort uit onzekerheid, ben je altijd bang dat je dingen niet goed doet?

Tips wat je hier aan kan doen:

Prachtig bruidspaar
  1. Neem in het geval je slecht bent in het nemen van beslissingen een weddingplanner bij de hand. Hij of zij hebben dagelijks te maken met het organiseren van de bruiloft. Zij kennen vaak ook heel veel bedrijven en kunnen jullie vertellen over hun ervaringen. Een weddingplanner kan je veel werk uit handen nemen waardoor jij misschien gemakkelijker tot een beslissing komt. Kun je een weddingplanner niet betalen schakel dan een of twee mensen in die jou heel erg goed kennen. Mensen die weten van welke, niet goed genomen, beslissingen jij spijt gaat krijgen. Neem daarbij niet meer dan twee mensen anders val je misschien van de regen in de drup. Teveel mensen laten mee beslissen heeft weer het risico dat teveel mensen een andere mening hebben en dat schiet ook niet op.
  2. Neem wat langer de tijd voor het organiseren en plannen van de bruiloft zodat jij voor jouw gevoel alle tijd en ruimte hebt.
  3. Maak een lijstje met wat voor jou en jouw partner de allerbelangrijkste onderdelen zijn van de bruiloft en leg hier je focus op. Zorg ervoor dat bij deze onderdelen alles tiptop in orde komt en wijk niet af van wat jij wil. Wat voor jou vóór het huwelijk het belangrijkste is, is dat na de trouwdag ook nog zo.
  4. Is dat het onderdeel trouwceremonie leg daar dan de nadruk op. Zorg voor een mooie persoonlijke trouwbelofte aan elkaar. Getuigen die er een heel persoonlijke draai aan kunnen geven. Muziek en liedjes die jullie erg aanspreken en het allerbelangrijkste zorg dat je een click hebt met de trouwambtenaar. Hij of zij zal zich in jullie verdiepen en kan er iets heel moois van maken.
  5. Willen jullie kinderen bij de bruiloft? Is het antwoord ja zorg er dan voor dat je iemand hebt die op de trouwdag op de kinderen zal letten en ze bezig kan houden. Dat is niet jullie taak op die dag.
  6. Laat je goed inlichten door de leveranciers die je nodig hebt maar neem daarin je eigen beslissing. Laat heel duidelijk weten wat je wel en niet wil en blijf bij je standpunt.
  7. Het is niet nodig om met alles en iedereen steeds rekening te houden. Het is vooral jullie dag en dan mogen gasten ook best een beetje rekening houden met jullie wensen.

Schrijf een reactie

twee × 3 =

Bewaren

Door gebruik te maken van deze website of door op "Akkoord" te klikken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de site van Design your Wedding.
Meer informatieAkkoord