Door gebruik te maken van deze website of door op "Akkoord" te klikken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de site van Design your Wedding.
Meer informatieAkkoord

GRATIS je eigen bruiloft website! Klik hierBruiloft Hulp ?
één van de grootste trouwsites van Nederland

Kosten trouwen

Hoeveel geld kost een huwelijk? Dat is de vraag die vele bruidsparen zich zelf stellen. Een gemiddelde bruiloft ligt tussen de 12.000 en 15.000. Een hoop geld en hoe meer gasten, hoe hoger de kosten zullen zijn. Uiteraard is het helemaal aan jullie zelf wat jullie ervoor willen uitgeven en of jullie alles er op en er aan willen. Maar ook voor een kleiner budget kun je een prachtige trouwdag beleven!

Alles over de kosten van een trouwerij:

Aanbevolen trouwartikelen

Bestel bij onze partner online de leukste trouwartikelen voor jullie bruiloft.

Tafelconfetti Hartvorm Zilver FolieStropdas XXL BachelorConfetti Bruid en BruidegomTafeldecoratie zonder HeliumQualatex 5inch Jewel Diamond ClearPenhouder Embroidery Pearl WitKaartje voor Bedankjes Bruidspaar KusHartslinger Open Zalm 360cmFolieballon Hart Pastel PinkSilver 25Th AnniversaryEnveloppendoos Round SwirlVlaggenlijn Leve het Bruidspaar met TrouwringenBride to Be KettingTiara Harten Rood met BontSjerp Girls Night Out met GlasNummerbord Just Married Zwart

Overzicht trouwartikelen