Kinderen zijn over het algemeen apetrots als ze bruidskinderen mogen zijn. Niets wat zo vertederend werkt als kinderen bij een huwelijk. Dat mag gezien worden en zij laten het graag zien. Of je nou alleen een bruidsmeisje of bruidsjonkertje hebt of beide, ook bruidskinderen worden voorzien van een bloemetje. Daardoor voelen zij zich ook extra feestelijk. Het staat natuurlijk prachtig wanneer je alles in dezelfde stijl weet te houden.

Manieren om bruidskinderen een bloemetje te geven:

Bruidsmeisjes met bloemen

  • De meest eenvoudige manier is natuurlijk om het bruidsjonkertje een kleine corsage op te spelden en het bruidsmeisje een boeketje in het klein te geven. Wanneer je hier voor kiest dan is het wel zo leuk om de bloemen die worden gebruikt af te stemmen op het bruidsboeket van de bruid.
  • Als jullie rozenblaadjes laten strooien dan kun je de bruidskinderen een mandje geven, gevuld met rozenblaadjes, die zij kunnen uitstrooien.
  • Een andere mogelijkheid is om het bruidsjonkertje een kleine corsage op te spelden en het bruidsmeisje een mandje te geven, gevuld met bloemen in dezelfde stijl als het bruidsboeket.
  • Nog een andere optie is om bij bruidsmeisjes een bloemenkrans of slinger in het haar te doen.

Schrijf een reactie

dertien + zes =

Bewaren

Door gebruik te maken van deze website of door op "Akkoord" te klikken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de site van Design your Wedding.
Meer informatieAkkoord