Jullie huwelijksreis biedt jullie de mogelijkheid om uit te rusten van de grote dag en inspanningen van de voorbereiding. De eerste dagen zullen jullie niet uitgesproken raken over jullie trouwdag. Probeer om tijdens jullie huwelijksreis voor iets meer luxe te gaan dan jullie normaal gesproken doen, hierdoor zorg je ervoor dat jullie huwelijksreis iets speciaals wordt.

Bestemming huwelijksreis

Voordat jullie meteen gaan zoeken naar fantastische bestemmingen, bepaal eerst met elkaar wat voor type vakantie jullie willen:

  • Willen jullie een actieve of culturele vakantie, een cruise, een rondreis of juist een reis waarin je zo weinig mogelijk doet?
  • Vraag jezelf af wat de vakantie van je dromen is.
  • Wil je privacy?
  • Wat voor type accommodatie?
  • Welke activiteiten zouden jullie willen doen? (bijv. duiken)

Hebben jullie goed op een rijtje wat jullie willen? Pas daar dan de bestemming op aan.

Bruidspaar gaat op huwelijksreis

Waarom een reisbureau?

Als jullie een grote reis willen maken, bespaar dan niet teveel door zelf dingen te willen regelen, maar boek gewoon via een reisbureau. Vertel tijdens het boeken dat het om jullie huwelijksreis gaat. Vraag naar eventuele huwelijksaanbiedingen en vaak geven hotels en luchtvaartmaatschappijen je nog wel eens een bijzondere behandeling.

Het is verstandig om ruim van tevoren te boeken, zodat jullie ook krijgen wat jullie willen. Vergeet daarbij niet een annulerings- en een reisverzekering af te sluiten.

Laat je ook informeren over de seizoenen (bijv. regen-/orkaanseizoenen) in bepaalde gebieden.

Budget huwelijksreis

Backpacken

Bestemmingen als Indonesië, Jamaica, Sri Lanka, de Nederlandse Antillen of Mexico zijn allemaal fantastisch. Is je budget echter beperkt, kies dan je bestemming dichterbij of vermijd het hoogseizoen en ga dan wat later op huwelijksreis.

Schrijf een reactie

twee + een =

Bewaren

Door gebruik te maken van deze website of door op "Akkoord" te klikken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de site van Design your Wedding.
Meer informatieAkkoord