Afrika: het meest romantische indrukwekkendste continent van de wereld. Dus ook een fantastische plek om je huwelijksreis te houden. Daarom zouden we graag onze keuze van de meest romantische plekken in Afrika safari huwelijksreis kamers delen.

Het is niet zoals bij een huwelijksreis binnen Europa bijvoorbeeld dat het alleen om champagne en rozenblaadjes gaat. We hebben juist de accommodaties gekozen waar je de sfeer van Afrika echt meekrijgt. En je dus eindigt met een fantastische huwelijksreis die voor altijd in je geheugen gegrift zal staan.

Asilia Matamwe Retreat, Zanzibar

Asilia Matamwe Retreat in Zanzibar
Asilia Matamwe Retreat in Zanzibar

Deze accommodatie wordt gezien als het meest exclusieve wat er op Zanzibar te vinden is, Asilia Matamwe is een luxueuze en rustige plek bij het strand. Afgezonderde villa’s met ieder een eigen butler, een eigen zwembad, hangmatten en een fantastisch uitzicht op de zee. Geniet van een heerlijke massage in je eigen villa met daarbij de butler service die iedere avond een fantastische vis en of schaaldieren maaltijd naar keuze brengt. Matemwe Retreat heeft zijn eigen privé strand waar je ook spectaculair kan snorkelen of duiken. Het is ook nog een eco-vriendelijk complex, de muren zijn van oud steen uit de omgeving, de meubels zijn gemaakt van lokaal kokosnoothout en ook het verdere interieur is gemaakt door lokale Zanzibar vrouwen. Ben je ook benieuwd geworden naar Zanzibar? Bekijk de website van Matoke Tours voor alle Zanzibar vakantie mogelijkheden.

Londolozi, Zuid Afrika

Londolozi in Zuid-Afrika
Londolozi in Zuid-Afrika

Londolozi was het eerste wildreservaat dat beloond werd met de Relais & Chateaux Status en is door Conde Naste Traveler’s 2014 Reader’s Choice Award gekozen te nummer 1 hotel. Mensen op een huwelijksreis worden getrakteerd met een privé luxe safari landrover met een koppelbank (wel zo gezellig) voor privé wildkijk ritjes door het wereld bekende wildreservaat, picknick diners en champange bij de zonsondergang. Jullie ruimte is gecreëerd met hoogst persoonlijke details. Geniet in je eigen tweepersoons bad onder de sterren, dit is een verwarmd zwembad met een ongeëvenaard uitzicht over de savanne. De accommodatie heeft ook een yoga, wildernis spa en meditatieve wandelingen. Londolozi geeft je zeker ongeëvenaarde Afrikaanse luxe.

Elsa’s Kopje, Meru Nationaal Park, Kenia

Elsas kopje in Kenia
Elsas kopje in Kenia

Deze acommodatie is gebouwd op de plaats waar George Adamson weesleeuwen opving om ze later weer vrij te kunnen laten verder is hier ook de film ‘Born Free’ gefilmd. Elsa’s kopje in Meru National Park wordt gezien als een van de spectaculairste locaties en spectaculairste acommodaties in Afrika. De huwelijkskamers hebben ook een buiten bad, privé zwembad en een terras dat uitkijkt over het uitgestrekte Meru, met zijn prachtige heuvels. Het gebouw is nauwelijks zichtbaar en gebouwd om eco-vriendelijk te zijn dit is ook het eerste eco-vriendelijke hotel. Buiten dat dit een enorm romantische accommodatie is ligt het ook in Meru waar de grootste diversiteit aan dier in Oost Afrika is.
Meer informatie over Elsa’s Kopje vind je via elsaskopje.com

Singita Grumeti Camps, Tanzania

Singita Grumeti Camps in Tanzania
Singita Grumeti Camps in Tanzania

Het Grumeti reservaat is een privé park dat grenst aan het beeldschone Serengeti National Park en het is origineel gebouwd om de trekroute van de grote gnoe veilig te stellen. In ieder seizoen is het dieren kijken spectaculair! Met drie prachtige Singita appartementen om uit te kiezen allemaal drie kwartier van elkaar rijden, kiezen veel mensen ervoor om in alle drie enkele nachten te blijven om ultiem van de sfeer en omgeving te genieten. Je kunt een luchtballonvlucht boven Sabora kamp nemen, op je blotevoeten het elegante Faru Faru meemaken en op safari vanaf een paard. Fantastisch Afrika. Wil je meer weten over een reis naar Tanzania? Alle Safari Tanzania mogelijkheden bekijk je op Matoketours.nl

Sanctuary Baines Camp, Okavango Delta, Botswana

Sanctuary Baines Camp
Sanctuary Baines Camp in Botswana

Baines Camp, is een intieme luxe logeerplek waar olifanten op slechts enkele meters van je balkon vrij rondlopen. Het is ook het enige kamp waar je met olifanten kunt lopen. Het kamp is gebouwd van gerecyclede blikjes die door de lokale bevolking verzameld zijn en voor een kleine prijs van hen gekocht zijn, en daarna getransformeerd op zo’n manier dat ze de basis voor de kampstructuur vormen. Je privé balkon is een magische oase met je sterren bad en een open lucht bed verlicht door olie lantaarns. Neem een Mokoro excursie in de Okavango Delta, nacht rijden en lopende safari’s in het privé Moremi wildreservaat. Een prachtige, rustige plek vol met romantiek.

Schrijf een reactie

4 + zeven =

Bewaren

Door gebruik te maken van deze website of door op "Akkoord" te klikken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de site van Design your Wedding.
Meer informatieAkkoord