Jullie willen een bruiloftsfeest maar niet zomaar in een zaaltje. Als jullie op zoek zijn naar een bijzondere, unieke, aparte of romantische feestlocatie iets waar jullie de gasten echt mee willen verrassen dan is een van de volgende mogelijkheden misschien wel iets voor jullie.

Varende feestlocatie

Bruidspaar voor een schip

Wat dacht je van een feest op een prachtig schip. Er zijn schepen waar je ook terecht kunt voor het huwelijksdiner. Of wat dacht je van een lopend buffet, of een BBQ aan dek van een schip? Opstapmogelijkheden zijn er in heel Nederland te vinden. Er bestaan schepen die geschikt zijn voor heel veel gasten. Dat varieert van 25 tot wel 1500 gasten. Als je goed zoekt vind je zelfs schepen met DJ apparatuur en discoverlichting aan boord. Alles is in gereedheid gebracht voor een mooie rondvaart inclusief de mogelijkheden voor een geweldig huwelijksfeest. De tarieven voor het schip worden vaak berekent per uur. Daar komen dan nog wel de kosten voor drank en voedsel bij.

Kasteel

Bruidspaar voor een kasteel

Een huwelijksfeest in een kasteel is ook heel bijzonder. Op een dag dat jullie je toch al als prins en prinses voelen past deze locatie echt bij jullie. Verkleed jezelf ’s avonds in bijpassende kleding en vraag of jullie gasten dat ook willen doen en het sprookje is compleet. Als jullie er ook het diner willen houden houd er dan rekening mee dat het niet altijd mogelijk is om zelf voor de catering te zorgen. Informeer of er mogelijkheden zijn voor live-muziek en of er een nachtvergunning is en voor hoeveel personen het geschikt is. En misschien niet onbelangrijk is er voldoende parkeergelegenheid? Soms is het ook mogelijk om in het kasteel te overnachten.

Museum

Bruidspaar voor oude auto

Jullie zijn echte cultuurliefhebbers? Een trouwfeest in een museum is dan iets dat helemaal bij jullie past. Dit kan variëren van een museum voor moderne kunst , automuseum, brandweer museum, openluchtmuseum tot speelklok museum. Er zijn zelfs musea waar je gebruik kunt maken van de party catering inclusief dinnershow. Sommige musea hebben hun eigen catering en bij andere heb je zelf de keus. Afhankelijk van het aantal gasten is het soms mogelijk om van meerdere museumzalen gebruik te maken. Zaalverhuur en catering worden vaak apart berekent.

Mergelgrot

Bruidspaar voor een grot

Ja je leest het goed. Het is mogelijk om je huwelijksfeest te vieren in een grot. Daarvoor moet je dan wel afreizen naar het Zuid-Limburgse heuvelland. Hoe bijzonder wil je het hebben? Hier houd toch niemand rekening mee. Jullie gasten zullen verbaasd en verwonderd zijn.

Trein

Bruidspaar in een trein

In Nederland lijkt niets onmogelijk zelfs een feest geven in een trein behoort tot de mogelijkheden. Een rijtuig kan ingericht worden zoals jullie het hebben willen. Dit varieert van restaurant, tapasbar, een western saloon en rijtuigen met verschillende muzieksoorten, tot zelfs een karaoke.

Schrijf een reactie

10 − acht =

Bewaren

Door gebruik te maken van deze website of door op "Akkoord" te klikken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de site van Design your Wedding.
Meer informatieAkkoord