Door gebruik te maken van deze website of door op "Akkoord" te klikken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de site van Design your Wedding.
Meer informatieAkkoord

GRATIS je eigen bruiloft website! Klik hier
één van de grootste trouwsites van Nederland

Tafelschikking huwelijk diner

Tafelschikking voor het bruiloft diner

Als bruidspaar staan jullie in het middelpunt van de belangstelling, dus ook tijdens het huwelijksdiner. Bij de tafelschikking krijgen jullie een prominente plek tussen de gasten.

Staan de tafels in een lange rij dan zitten jullie in het midden van de rij, zodat jullie alle gasten goed kunnen zien. Staan de tafels in een |_| (U-vorm) dan zitten jullie aan de korte zijde (dus op de kopse kant). Wanneer alle tafels in een groot vierkant staan (carre), kies dan een plek in het midden van een van deze vier zijden.Verder is er nog de mogelijkheid om gebruik te maken van ronde of vierkante tafels los in de ruimte. In dat geval kiezen jullie een plek waarbij jullie een goed overzicht hebben op de gasten tijdens het bruiloftsdiner.

Het indelen van de tafels gaat in overleg met de restauranthouder of cateraar.
Maken jullie tijdens het diner gebruik van één of meerdere buffetten dan vinden de gasten meestal zelf een plek waar ze willen gaan zitten. Willen jullie dat niet dan is er natuurlijk de mogelijkheid dat jullie een indeling maken voor de gasten.