Door gebruik te maken van deze website of door op "Akkoord" te klikken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de site van Design your Wedding.
Meer informatieAkkoord

GRATIS je eigen bruiloft website! Klik hierBruiloft Hulp ?
één van de grootste trouwsites van Nederland

Diner bruiloft

Het bruiloft diner is een feestmaaltijd voor het bruidspaar samen met naaste familie en dierbare vrienden. Over het algemeen zijn dit de mensen die jullie de hele dag hebben uitgenodigd. Uiteraard kunnen jullie zelf er een compleet andere invulling aan geven. De locatie en het aantal personen zijn essentieel voor de sfeer die jullie willen creëren. Denk goed na over hoe jullie hier invulling aan willen geven.

Aanbevolen trouwartikelen

Bestel bij onze partner online de leukste trouwartikelen voor jullie bruiloft.

Rotorspiralen Just MarriedWenslijn LoveTrouwfiguurtje Gekleurd KoppelTrouwauto Lint Bedrukt BuitenspiegelDeurgordijn van BallonnenHartballon 120cm VioletKaartje voor Bedankjes 2 Ringen om Tak 12 half Jaar GetrouwdBruidstasje Recht Schrinkle3D Button Kiss me Im Still SingleGastenboek Open Heart IvoryTrouwcamera Globos KleurQualatex 36inch Heart Standard WhiteDiamond Bride to Be T shirt BlackDonkergroen Lint per Meter 25mm BreedHartslinger Open Groen 360cmKaartje voor Bedankjes 2 Madeliefjes

Overzicht trouwartikelen