Of je je nu laat vervoeren in een auto, koets, boot, motor of fiets er valt altijd wel ergens een versiering aan te brengen. Denk bij decoratie van het trouwvervoer aan bloemen en linten. Bloemversiering op een auto kent iedereen en er zijn mogelijkheden genoeg. Dit kan variëren van een klein boeketje aan de handgrepen, een boeket op de motorkap tot bloemenslingers over de motorkap.

Decoratie handgreep trouwauto

Bloemdecoratie handgreep trouwauto

Handgreep trouwauto versierd met bloem

Decoratie spiegels trouwauto

Spiegels trouwauto versierd met bloemen

Spiegels trouwauto met papieren decoratie

 

Dak trouwauto versieren

Het dak van jullie trouwauto kunnen jullie ook prachtig aankleden.

Trouwringen op dak trouwauto

Harten op dak trouwauto

Weddingbells op dak trouwauto

Decoratie op ramen

Raamdecoratie trouwauto

Stickers just married op raam trouwauto

Decoratie op motorkap trouwauto

Bruidsduiven op motorkap trouwauto

Bloemstuk op motorkap trouwauto

Decoratie voorkant trouwauto

Hart vastgebonden op voorkant trouwauto

Voorkant trouwauto versierd

Trouwen jullie in een open auto dan kun je er over nadenken of een versiering met linten rondom het open raam iets is. Dit is echter alleen aan te raden wanneer het hartje zomer is. In Nederland ben je nu eenmaal niet altijd zeker van mooi zonnig weer.

Volgauto’s

Geel/wit lintje aan antenne trouwautoLintje antenne trouwauto

Wil je het helemaal in stijl houden dan worden alle volgauto’s voorzien van een lintje aan de antenne. Bedenk wel dat dit het mooiste is als je in alles dezelfde kleur gebruikt. Laten jullie je vervoeren in een koets, dan is het mooi wanneer je aan de zijkanten kleine boeketjes bloemen bevestigd. Op een motor of fiets kun je aan het stuur een boeketje bloemen vastmaken. Bij het fietsstuur een bloemenslinger. Denk er wel aan dat het veilig moet zijn.

Overig trouwvervoer

Wanneer jullie trouwen en gebruik maken van een boot of partyschip dan zijn de mogelijkheden voor versiering natuurlijk eindeloos. Denk aan bloemslingers of linten voor de ramen. Ook een hangend boeketje bloemen voor de ramen behoort tot de mogelijkheden. Zorg voor mooie tafelkleedjes op de tafels met kleine bloemstukjes erop. Stem de kleuren van de versiering/decoratie op elkaar af. Kijk of je hangende objecten kwijt kunt. In de grotere tuincentra of betere bloemenzaken vind je vaak volop elementen die je kunt gebruiken. Denk aan hangende bollen, lampionnen of met helium gevulde ballonnen. Misschien is er ruimte voor hangende lantaarns.

Bekijk de ruimte en wees niet bang om advies te vragen aan de eigenaar/beheerder van de boot. Zij hebben vaak heel veel ervaring op dit gebied en kunnen je vertellen wat de mogelijkheden zijn.

Schrijf een reactie

tien + 8 =

Bewaren

Door gebruik te maken van deze website of door op "Akkoord" te klikken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de site van Design your Wedding.
Meer informatieAkkoord