Tijdens de huwelijksreceptie/bruiloftsreceptie komen de bruiloftsgasten, om jullie te feliciteren met jullie huwelijk. Jullie kunnen zorgen voor een warm welkom. Dit kun je doen door te zorgen voor een mooie aankleding van de receptieruimte en feestelijk aangeklede tafels. Bij de ingang van de receptieruimte kun je een tafel plaatsen waar gasten hun naam kunnen schrijven in het receptieboek of gastenboek.

Mooi versierde entree bruiloft

Ook wanneer jullie andere ideeën hebben, in plaats van een gastenboek, is dit wel een plek waar je de gasten meteen kunt betrekken bij het uitvoeren van jullie ideeën. Zorg dat de tafel bij de ingang niet te klein is en drapeer er een mooi kleed overheen. Plaats er een mooi bloemstuk of kaarsenkandelaar op. Een combinatie van beide kan natuurlijk ook. Zet er een paar stoelen neer. Het is wel zo gastvrij wanneer de gasten even kunnen zitten om te schrijven. Vergeet niet om een aantal goed schrijvende pennen neer te leggen.

Decoratie entree receptie bruiloft

De receptieruimte

Met een goed verzorgde receptietafel kun je er voor zorgen dat gasten zich welkom voelen. Probeer een schatting te maken van het aantal gasten en stem het aantal tafels en stoelen hierop af. Het is prettig als de gasten kunnen zitten voor een hapje en een drankje. Met mooi tafellinnen en klein servies kom je al een heel eind. Kies voor bijpassende servetten.

Receptie huwelijk decoratie

Plaats verdeeld door de ruimte hoge vazen met bloemen. Dit hoeft niet op elke tafel. Hetzelfde kun je natuurlijk doen met hoge kaarsenkandelaars of een combinatie van beide. Houden jullie het bruiloft diner in dezelfde locatie dan zijn deze ook te gebruiken voor bij het diner. Wordt dit alles te kostbaar doe hetzelfde dan in het klein. Wanneer alles goed op elkaar wordt afgestemd in kleur- en materiaalgebruik dan kan dat net zo mooi staan. Stem de receptietafels en de cadeautafel op elkaar af en zorg dat ze in dezelfde stijl worden gedecoreerd.

Schrijf een reactie

vier × drie =

Bewaren

Door gebruik te maken van deze website of door op "Akkoord" te klikken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de site van Design your Wedding.
Meer informatieAkkoord