Door gebruik te maken van deze website of door op "Akkoord" te klikken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de site van Design your Wedding.
Meer informatieAkkoord

GRATIS je eigen bruiloft website! Klik hier
één van de grootste trouwsites van Nederland

Feestdecoratie trouwen

Party bollen opgehangen bij een bruiloft

Wanneer je gebruik maakt van een gehuurde zaal, restaurant of kasteel dan zul je altijd in overleg met de beheerder moeten vaststellen wat je mag doen aan versiering en decoratie van de gehuurde feestlocatie. De eigenaar/beheerder is gebonden aan voorschriften. Veiligheid voor alles. Bij versiering en decoratie van de feestlocatie kun je denken aan de meest uiteenlopende decoratiematerialen. Denk daarbij aan feestverlichting zoals partystrings, lantaarns, kaarsen en kroonluchters.

Voor de buitenkant van de feestlocatie kun je denken aan fakkels en lampionnen. Maak voor versiering en decoratie gebruik van trossen ballonnen, slingers en linten. Aan de buitenkant maar ook in de feestlocatie kun je gebruik maken van inflatables. Dit zijn opblaasbare objecten in allerlei vormen. Voor decoratie kun je verder ook denken een grote ficussen of palmbomen. Deze kun je ook huren. Ook mooi gevulde plantenbakken met bloeiende planten geven sfeer.

Trouwfeest in een tent?

Ook hier zijn er mogelijkheden genoeg om alles feestelijk aan te kleden. Denk ook hier aan goede verlichting, lantaarns of partystrings. Maak gebruik van discobollen of bollen van natuurlijk materiaal (verkrijgbaar in tuincentra) en hang deze op. Werk met stof om de palen en hang brede stroken stof op om het tentdak te camoufleren. Impregneer de stof met een brandwerend impregneermiddel. Je kunt ook mooie linten in diverse kleuren gebruiken. Er zijn linten te koop die je met speciale bruidsafbeeldingen kunt laten bedrukken.

Linten ophangen op feestlocatie bruiloft Ballonnen gebruiken om feestlocatie bruiloft te versieren
Fakkels gebruiken ter decoratie bruiloft Discoballen gebruiken om je feestlocatie een extra impuls te geven