Wanneer je gebruik maakt van een gehuurde zaal, restaurant of kasteel dan zul je altijd in overleg met de beheerder moeten vaststellen wat je mag doen aan versiering en decoratie van de gehuurde feestlocatie. De eigenaar/beheerder is gebonden aan voorschriften. Veiligheid voor alles. Bij versiering en decoratie van de feestlocatie kun je denken aan de meest uiteenlopende decoratiematerialen. Denk daarbij aan:

Versiering binnenkant

Ballonnen

Versierde zaal met ballonnen

Lampionnen

Versiering trouwerij met lampionnen en stof

Spiegelbollen

Kroonluchters

Feestzaal trouwerij versiert met kroonluchters

Lantaarns

Lantaarns

Kerstverlichting

Zaal versierd met lampjes

Draperie / stof

Draperie feestzaal

Partystrings

Bruidspaar in ruimte met party lights

Kaarsen

Versierde zaal met kaarsen

Versiering buitenkant

Voor de buitenkant van de feestlocatie kun je denken aan fakkels en lampionnen. Maak voor versiering en decoratie gebruik van trossen ballonnen, slingers en linten. Aan de buitenkant maar ook in de feestlocatie kun je gebruik maken van inflatables. Dit zijn opblaasbare objecten in allerlei vormen. Voor decoratie kun je verder ook denken een grote ficussen of palmbomen. Deze kun je ook huren. Ook mooi gevulde plantenbakken met bloeiende planten geven sfeer.

Lampionnen

Lampionnen in bomen

Ballonnen

Bruidspaar bij ballon harten

Inflatables

Inflatable bruidspaar

Bloemen

Bloemen decoratie trouwerij

Kerstverlichting

Bruidspaar geniet van kerstverlichting buiten

Lantaarns

Lantaarns aan bomen opgehangen

Fakkels

Trouwfeest in een tent?

Ook hier zijn er mogelijkheden genoeg om alles feestelijk aan te kleden. Denk ook hier aan goede verlichting, lantaarns of partystrings. Maak gebruik van discobollen of bollen van natuurlijk materiaal (verkrijgbaar in tuincentra) en hang deze op. Werk met stof om de palen en hang brede stroken stof op om het tentdak te camoufleren. Impregneer de stof met een brandwerend impregneermiddel. Je kunt ook mooie linten in diverse kleuren gebruiken. Er zijn linten te koop die je met speciale bruidsafbeeldingen kunt laten bedrukken.

Spiegelballen

Draperie / stof

Zaal versierd met draperie

Kroonluchter

Kroonluchter in tent

Schrijf een reactie

4 × twee =

Bewaren

Door gebruik te maken van deze website of door op "Akkoord" te klikken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de site van Design your Wedding.
Meer informatieAkkoord