Door gebruik te maken van deze website of door op "Akkoord" te klikken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de site van Design your Wedding.
Meer informatieAkkoord

GRATIS je eigen bruiloft website! Klik hierBruiloft Hulp ?
één van de grootste trouwsites van Nederland

Decoratie trouwerij einde trouwdag

Bellen blazen bij huwelijk - bruiloft Just married en blikjes vastgebonden achter de trouwauto

Aan alles komt een einde, dus ook aan jullie trouwdag. Wat is er nu mooier dan te zorgen voor een spetterend einde van een onvergetelijke trouwdag. Voor familie en vrienden bestaat de mogelijkheid om jullie trouwvervoer te voorzien van decoraties. Een bord aan de achterkant van de auto met tekst ‘pas getrouwd’ of een bloemversiering in harten. Iets wat trouwens voor het bruidspaar een verrassing zou moeten zijn. Daarbij zouden ze (familie of vrienden) kunnen denken aan een confettiekanon of een weddinshooter. Een heel simpel maar leuk afscheid van bruid en bruidegom kan ook met zeepbellen. Geef elke gast een bellenblaas en blazen maar. Voor de fotograaf/videograaf levert dit prachtige plaatjes op.

Voor jullie als bruidspaar bestaat er misschien de mogelijkheid om de trouwdag spetterend af te sluiten met vuurwerk. Hier bestaan een aantal regels voor. Jullie moeten toestemming hebben van de beheerder van de feestlocatie en natuurlijk ook van de gemeente. Zorg voor schriftelijke toestemming. Er bestaan vuurwerkspecialisten die speciaal vuurwerk hebben voor een bruiloft.

Confetti strooien tijdens huwelijk Vuurwerk in een hart - bruiloft Vuurwerk afsteken op je trouwdag