Aan alles komt een einde, dus ook aan jullie trouwdag. Wat is er nu mooier dan te zorgen voor een spetterend einde van een onvergetelijke trouwdag.

Zeepbellen

Zeepbellen op huwelijksfeest

Een heel simpel maar leuk afscheid van bruid en bruidegom kan ook met zeepbellen. Dit kan op het einde van het huwelijksfeest of als het bruidspaar vertrekt.  Geef elke gast een bellenblaas en blazen maar.

Confetti

Confetti tijdens huwelijksfeest

Daarbij zouden familie en vrienden ook kunnen denken aan een confettiekanon of een weddingshooter. Voor de fotograaf/videograaf levert dit prachtige plaatjes op.

Bord en blikjes aan trouwauto

Just married bord met blikjes vastgebonden aan trouwauto

Voor familie en vrienden bestaat de mogelijkheid om jullie trouwvervoer te voorzien van decoraties. Een bord aan de achterkant van de auto met tekst ‘pas getrouwd’ of een bloemversiering in harten. Iets wat trouwens voor het bruidspaar een verrassing zou moeten zijn.

Vuurwerk

Voor jullie als bruidspaar bestaat er misschien de mogelijkheid om de trouwdag spetterend af te sluiten met vuurwerk. Hier bestaan een aantal regels voor. Jullie moeten toestemming hebben van de beheerder van de feestlocatie en natuurlijk ook van de gemeente. Zorg voor schriftelijke toestemming. Er bestaan vuurwerkspecialisten die speciaal vuurwerk hebben voor een bruiloft.

Schrijf een reactie

zestien + een =

Bewaren

Door gebruik te maken van deze website of door op "Akkoord" te klikken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de site van Design your Wedding.
Meer informatieAkkoord