Met een paar simpele ideeën kan de cadeau tafel voor de bruiloft gemakkelijk van een feestelijk uiterlijk worden voorzien. Huwelijkscadeaus worden hier neergezet en ook de enveloppen kunnen worden gedeponeerd. Neem voor de cadeautafel een groot formaat tafel. Drapeer er een mooi kleed overheen.

Zorg voor een paar dozen (drie is genoeg) en bekleed deze met feestelijk cadeaupapier. Voorzie ze van een mooie strik en plaats deze op een hoek van de tafel. Zo is het voor iedereen meteen duidelijk dat hier de cadeaus worden neergezet en het ziet er nog leuk uit ook. Zorg wel dat je kaartjes en een paar goed schrijvende pennen hebt, zodat de gasten hun naam er op kunnen schrijven. Dit kun je ook door iemand laten verzorgen. Met plakband of dubbelzijdig tape wordt het kaartje op het cadeau geplakt. Eventueel kun je ook een gaatje in de kaartjes ponsen en met een lintje aan de cadeaus bevestigen.

Cadeau tafel bruiloft

Door alle drukte kun je niet alles onthouden. Zo is het gemakkelijker om er later nog eens op terug te komen. Het zou vervelend zijn als mensen over de gegeven cadeaus gaan praten en jij niet meer weet van wie je ze hebt gekregen. Zorg voor een mooie doos en maak daar een gleuf in. Bekleed deze doos met mooi papier zodat hij er feestelijk uitziet. De gasten die een enveloppe met inhoud geven kunnen deze daar in doen.

Schrijf een reactie

2 × 3 =

Bewaren

Door gebruik te maken van deze website of door op "Akkoord" te klikken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de site van Design your Wedding.
Meer informatieAkkoord