Trouw je thuis of op een locatie waarin je het één en ander aan kunt kleden? Met meubels en woonaccessoires kun je de leukste creaties bedenken! Bekijk hieronder welke creatieve mogelijkheden er zijn om je thuis bruiloft leuk aan te kleden:

Spiegel

Zet een hele grote spiegel in een hoekje op het feest en laat je gasten er met lippenstift een wens op schrijven. Of met watervaste stift, als je de spiegel eeuwig zo wil bewaren. Zo niet, dan kun je er gewoon een mooie foto van maken en de spiegel op de slaapkamer zetten als decoratieve herinnering aan je bruiloft.

Kapstok

Waarom van de garderobe niet een gezellige plek maken? In plaats van recht-toe-recht-aan kapstokken kies je voor een design kapstok met prachtige kunst boven de jassen. Of een kapstok met een decoratie van fietsen, paarden, huisjes. Zo komen je gasten meteen in de feeststemming en is elke ruimte mooi aangekleed!

Kamerscherm

Met een kamerscherm creëer je gezellige hoekjes op je bruiloftsfeest of receptie. En je kunt er een thema of stijl mee benadrukken! Een kamerscherm in Oosterse stijl, met hippe houtsnijwerk of juist stoer en industrieel…

Candybar

Candytable/snoeptafel bruiloft

Zet de eettafel buiten in het gras, versier met slingers en stal er heerlijk veel zoetigheid op uit; van taart tot spekjes en chocolade. Het is feest, er mag gesnoept worden!

Buitenbar

Ook als het feest binnen is kun je nog heel goed een buitenbar neerzetten. Vraag je vrienden deze om de beurt te bemannen en zet er banken of barkrukken omheen voor een gezellige, intieme sfeer.

Kaptafel

Ben je een leuke kaptafel tegen gekomen in een vintage winkel of online? Nu heb je een goed excuus om deze aan te schaffen: een kaptafel komt uitstekend van pas op je bruiloft! Een plek voor de bruid en gasten om make-up bij te werken en smeuïge nieuwtjes uit te wisselen over het feest…

Poef en zitzak

Gooi een verzameling zitzakken, kussens en poefen in een hoekje van het feest zodat je gasten gezellig neer kunnen ploffen om bij te komen van het dansen! Ook leuk om overdag te gebruiken in de tuin: heerlijk ontspannen in het zonnetje na de ceremonie.

Muziekinstrumenten

Oké, ze vallen niet echt onder de noemer meubels; maar met een stel muziekinstrumenten op je bruiloft is het al snel echt feest! Misschien kun je een oude piano op de kop tikken of heb je nog een gitaar en een djembé staan? Met spontane live muziek is sfeer nooit ver te zoeken.

Schrijf een reactie

10 + twintig =

Bewaren

Door gebruik te maken van deze website of door op "Akkoord" te klikken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de site van Design your Wedding.
Meer informatieAkkoord