Door gebruik te maken van deze website of door op "Akkoord" te klikken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de site van Design your Wedding.
Meer informatieAkkoord

GRATIS je eigen bruiloft website! Klik hierBruiloft Hulp ?
één van de grootste trouwsites van Nederland

Ceremoniemeester

De ceremoniemeester is degene die de leiding heeft op een trouwerij en de contactpersoon is tussen de gasten en het bruidspaar. De ceremoniemeester helpt het bruidspaar met de voorbereiding en zorgt ervoor dat de huwelijksdag in goede banen wordt geleid. Een goede ceremoniemeester moet sociale vaardigheden hebben, kunnen organiseren en snel beslissingen kunnen nemen.

Aanbevolen trouwartikelen

Bestel bij onze partner online de leukste trouwartikelen voor jullie bruiloft.

Qualatex Modelleerballon 160Q YellowBallon Gewicht RoodQualatex 5inch Standard Dark BlueQualatex 36inch 3FT Super Agate BlueSteker twee ringen en duifjesBruidspaar op de FietsRoze Lint per Meter 25mm BreedQualatex 17inch Heart Jewel Ruby RedKersen Rood Lint per Meter 100mm BreedPaars Lint per Meter 15mm BreedBallon Release Net 1000Kaartje voor Bedankjes 25 Jaar Getrouwd met TakConfetti Hartjes 3D BurgundyBruidspaardeco In TheehuisjeBruidspaar Bruid met Rozen 2 AssortiQualatex Modelleerballon 160Q Spring White

Overzicht trouwartikelen