Hoe kun je tijdens de bruiloft optimaal genieten en voorkom je dat je spijt krijgt over dingen die je gedaan hebt of juist niet gedaan hebt. Wie wil er nu niet een fijne, zorgeloze bruiloft? Wij proberen bruidsparen, aan de hand van een aantal tips, te laten zien hoe je zorgeloos kunt genieten van je trouwdag.

Tip 1: Optimaal genieten van een fijne en zorgeloze trouwdag

Stralend bruidspaar

Jullie als bruidspaar zijn het allerbelangrijkst op jullie trouwdag. Het is daarom belangrijk dat jullie, al is het maar even, ook een momentje voor jullie zelf nemen. Kijk eens goed rond als al jullie gasten er zijn en zie hoe zij genieten. Laat even goed tot jullie doordringen hoe groot en hoe mooi de stap is die jullie genomen hebben. Dit maak je als het goed is ook maar een keer in je leven mee. Houd je focus op dingen die echt belangrijk zijn zoals de bruiloftsgasten. Als zij genieten kunnen jullie dat ook als een compliment zien. Dat is de beloning voor jullie inzet en creativiteit. Neem even de tijd voor mensen die heel erg dicht bij jullie staan want ook voor hen is dit een onvergetelijke en emotionele dag.

Tip 2: Voorkom ergernissen

Geïrriteerd bruidspaar

Maak je niet druk om dingen die verkeerd gaan. Bij een bruiloft organiseren zijn over het algemeen veel mensen en bedrijven betrokken. Er is dus altijd een kleine kans aanwezig dat er iets fout gaat. Neem je voor om je daar niet aan te ergeren want dat kan alleen maar jullie feestvreugde verstoren.

Tip 3: Zorg voor een ceremoniemeester

Ceremoniemeester helpt bruidspaar

Zorg voor een ceremoniemeester en geef al jullie zorgen uit handen, zodat jullie alleen maar bezig hoeven te zijn met genieten want dat is waar deze huwelijksdag om draait. Laat bedrijven en gasten weten wie jullie ceremoniemeester is en dat ze met eventuele vragen bij hem/haar terecht kunnen. Laat de dag komen zoals hij komt en hou je als het enigszins kan niet al te strak aan tijdschema’s. Soms loopt iets wat leuk is misschien even uit maar geniet dan van zo’n moment, dit komt nooit meer terug.

Tip 4: Geniet bewust

Genietend bruidspaar

Uitgerekend jullie trouwdag is een dag waarop jullie met alle liefde en plezier een leven-lang op terug willen kijken. Leef deze dag dus heel bewust. Natuurlijk hoort daar ook een drankje bij. Maar doe dat met mate want je wil toch niet meemaken dat je de volgende dag, door teveel alcoholgebruik, je eigen bruiloft niet meer kunt herinneren. Geniet want voordat je er erg in hebt is deze trouwdag weer voorbij.

Schrijf een reactie

16 − veertien =

Bewaren

Door gebruik te maken van deze website of door op "Akkoord" te klikken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de site van Design your Wedding.
Meer informatieAkkoord