Durf te leven op de manier zoals jullie dat prettig vinden. Niemand is verplicht om zich te houden aan de vele gebruiken en tradities van een bruiloft. Denk daar niet teveel over na en creëer de bruiloft zoals jullie die voor ogen hebben. Wanneer je een kleurenthema wilt gebruiken hoef je je niet te beperken tot een of twee kleuren. Gebruik maken van pasteltinten afgewisseld met felle kleuren is helemaal nieuw en gedurfd. Ook dit kun je toepassen bij een bruidstaart.

Vintage

Appeltaarten

Vintage is een stijl uit de jaren 20, 30 en 40 van de vorige eeuw. De vintage stijl is helemaal hot dus waarom niet gebruik maken van een heerlijke boerencake of gebakken appeltaart van oma in plaats van de traditionele bruidstaart?

Candy table

Snoeptafel bruiloft

Candy table ook wel de snoeptafel genoemd. In plaats van de bruidstaart kun je ook een snoeptafel maken met daarop allerhande snoepgoed. Het mooie hiervan is dat je gebruik kunt maken van allerlei kleuren snoepgoed die passen bij jullie bruiloft. Gebruik mooie potten en schalen en vul die met allerhande koek en snoepgoed.

Ombre look

Bruidstaart ombre look

Bij de ombre look gaat het vooral om het kleurgebruik waarbij de kleuren elkaar opvolgen van donker naar licht. Heel goed toe te passen dus bij het laten maken van een bruidstaart. Je begint bijvoorbeeld met donkerrood onderin overlopend naar roze en van roze naar wit. Met allerhande kleurschakeringen die daar tussenliggen.

Biologische bruidstaart

Biologische bruidstaart

Bruidsparen die heel bewust bezig zijn met het milieu kunnen dat ook toepassen bij het organiseren van hun bruiloft. Zoals heel veel dingen tegenwoordig in het teken staan van “biologisch verantwoord” is dat ook een nieuwe trend op het gebied van bruidstaarten. Ook wel de groene bruidstaart genoemd. Geen toevoegingen meer van allerlei chemische of bewerkte producten maar terug naar de natuur.

Voor het maken van de biologisch verantwoorde bruidstaart wordt gebruik gemaakt van natuurlijke producten, kleurstoffen en biologische rietsuiker. Datzelfde geldt natuurlijk ook voor het biologisch geteelde fruit en fairtrade producten zoals chocolade. Het gebruik maken van puur natuurlijke producten komt de smaak ten goede.

Schrijf een reactie

Bewaren

Door gebruik te maken van deze website of door op "Akkoord" te klikken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de site van Design your Wedding.
Meer informatieAkkoord