Er zullen maar weinig momenten zijn in jullie leven dat er zoveel wordt nagedacht over het kopen van een taart. Nou praten we in dit geval natuurlijk niet over een gewone taart maar over een bruidstaart. Soms zijn de bruidstaarten zo exclusief en prachtig gemaakt dat bruidsparen het eigenlijk zonde vinden om er in te snijden. Dan heeft de vakman/vrouw zijn of haar werk natuurlijk heel goed gedaan. Er worden vaak echte kunstwerken gemaakt en de keuze is oneindig. Maar niet iedereen wil een bruidstaart of men zoekt naar een goedkoper alternatief.

Alternatieve Bruidstaarten

Mensen zijn voortdurend op zoek naar nieuwe ideeën en dus ook naar alternatieven voor de bruidstaart. Hierbij kun je denken aan:

Eén-persoonstaartjes

Losse taartjes

Soesjes

Soesjes opgestapeld

Cupcakes

Cupcakes trouwen

Macarons

Macarons opgestapeld in vorm bruidstaart

Tompoezen

Tompoezen

Donuts

Donuts trouwerij

Petit-fours

Petit fours bruiloft

Een aantal van deze mogelijkheden zijn ook heel goed te stapelen tot een bruidstaart.

Bij één van deze keuzes is het gemakkelijker om rekening te houden met gasten die aan een dieet gebonden zijn. Mensen die suikerziekte hebben of bijvoorbeeld aan glutenvrij voedsel gebonden zijn. Je kunt dan vragen een aantal aangepaste cupcakes of taartjes te maken. Deze alternatieve bruidsgebakjes zijn ook prima in te passen in een kleuren thema.

Cupcakes in vorm bruidstaart

Maar misschien ben jij wel zo creatief dat je tot een heel nieuw idee komt. Of laat je iemand met verstand van bakken jullie eigen favoriete gebak maken.

Chocoladefontein

Een heel leuk alternatief en waar je al jullie gasten, groot en klein, bij kunt betrekken is het inhuren van een chocoladefontein. Wat is er nou leuker dan met zijn allen rondom een chocoladefontein te staan en je eigen hapje onder te dompelen in de chocolade.

Chocoladefontein

Niet iedereen houdt van zoet gebak. Met een chocoladefontein kun je kiezen voor zowel zoet en hartig. De chocoladefontein kun je huren. Hebben jullie veel gasten dan is het verstandig het formaat fontein daarop aan te passen.

Ingrediënten chocoladefontein:

  • Fruit zoals; banaan, aardbeien, ananas, meloen, appel en peer
  • Koekjes zoals; soesjes, bitterkoekjes en lange vingers en cake
  • Marshmallows

Schrijf een reactie

Bewaren

Door gebruik te maken van deze website of door op "Akkoord" te klikken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de site van Design your Wedding.
Meer informatieAkkoord