De huwelijksnacht is de eerste nacht na de bruiloft. En alhoewel dit officieel de nacht is waarin een stel voor het eerst met elkaar mag slapen, is dit voor veel koppels niets nieuws. Probeer toch van jullie huwelijksnacht iets bijzonders te maken. Het is jullie eerste nacht als getrouwd stel, die jullie maar één keer in jullie leven zullen krijgen!

Waarom je je huwelijksnacht in een hotel doorbrengt…

Jullie doen er goed aan om na de bruiloft niet thuis te slapen. Niet alleen om te voorkomen dat je na een vermoeide dag thuiskomt en jullie vrienden jullie verrassen met een bed vol met rijst of het huis vol met ballonnen, maar ook omdat jullie dan direct na het feest jullie bed in kunnen rollen. Reserveer dan ook een hotel dicht in de buurt van jullie feestlocatie.

Bruidssuite

Waarom een hotel? Er wordt voor je gezorgd, de kamer is schoon en fris, een goed bed (en wellicht bad) en s’ochtends kun je een heerlijk (champagne-)ontbijt laten bezorgen. Bespaar hier niet te veel en neem een mooie bruidssuite en laat jullie verwennen!

Verwachtingen bruidsnacht

Om te voorkomen dat jullie verwachtingen van jullie huwelijksnacht mijlenver uit elkaar liggen, bespreek van tevoren wat jullie van deze nacht verwachten. Wat vind je prettig en niet prettig? Zeker als dit wel jullie eerste nacht samen is.

Spannende nacht

Het hoeft natuurlijk niet, maar het is wel zo leuk en spannend om een mooie bruidslingerie te dragen en als man een mooie boxer. Je kunt dit al onder je trouwkleding dragen, maar je kunt ook later in het hotel wat ‘makkelijks’ aantrekken.

Tip

Voor de bruid: let op je menstruatie en plan goed om de pil tijdig in te nemen, zodat jullie een heerlijke huwelijksnacht tegemoet kunnen gaan.

Schrijf een reactie

15 + 9 =

Bewaren

Door gebruik te maken van deze website of door op "Akkoord" te klikken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de site van Design your Wedding.
Meer informatieAkkoord