Waar brengen bruidsparen hun eerste huwelijksnacht door?

Een groot deel van de bruidsparen beleefd hun eerste huwelijksnacht thuis en een iets groter deel verkiest een andere locatie. Dat kan zijn een kasteel, een hotel of de locatie waar jullie de bruiloft hebben gevierd. Het maakt ook niet zoveel uit waar jullie de eerste huwelijksnacht beleven, je moet het toch samen gezellig maken. En ja wat luxe er aan toevoegen en elkaar lekker verwennen zorgt er wel voor dat de huwelijksnacht heel bijzonder kan worden.

Bruidsparen die nog niet eerder sexueel actief waren geven zichzelf helemaal over aan de liefde en beleven een super romantische huwelijksnacht. Inclusief champagne en kaarslicht.

Bruidspaar op bed

Andere stellen die al langer hebben samengewoond voor hun huwelijk kruipen doodmoe het bed in en vallen meteen in slaap. Maar beleven vaak wel weer een hele romantische ochtend volgend op de trouwdag.

En weer andere stellen nemen de tijd, praten na de bruiloft uitgebreid de dag door. Vertellen elkaar over hun belevenissen en hoe het voor familie en vrienden is geweest.

Natuurlijk zijn er ook stellen die meteen na de bruiloft de enveloppen gaan openen en hun gekregen geld gaan tellen.

En weer anderen vertrekken wat vroeger om aansluitend op hun trouwdag meteen op huwelijksreis te gaan.

Hoe zorg je voor een romantische huwelijksnacht?

Gelukkig koppel in jacuzzi

Het beste wat je kunt doen is om van tevoren jullie verwachtingen op elkaar af te stemmen. Mocht het zo zijn dat jullie na een drukke bruiloft allebei in zijn voor romantiek dan kun je misschien het beste iemand inschakelen die voor jullie wat voorbereidingen kan treffen.

  • Rozenblaadjes op het bed
  • Lekker veel kaarsen voor een romantische sfeer
  • Een fles champagne die gekoeld klaar staat en vergeet de glazen niet!
  • Een schaaltje met verse aardbeien of druiven
  • Zet een flesje lekkere massageolie klaar
  • Draai muziek waar jullie beiden mooie herinneringen aan hebben
  • Sexy lingerie

En dan is het nu aan jullie. Ga lekker samen in bad of geef elkaar een geweldige massage vooraf. Trek die fles champagne open en maar er een nacht van die jullie nooit meer gaan vergeten!

Het is misschien wel verstandig als jullie ervoor zorgen dat de volgende dag niet een dag is, waarop je door wat dan ook gedwongen bent, om vroeg op te staan. Je moet je wel lekker ontspannen kunnen voelen.

Schrijf een reactie

2 × vier =

Bewaren

Door gebruik te maken van deze website of door op "Akkoord" te klikken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de site van Design your Wedding.
Meer informatieAkkoord