Door gebruik te maken van deze website of door op "Akkoord" te klikken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de site van Design your Wedding.
Meer informatieAkkoord

GRATIS je eigen bruiloft website! Klik hier
één van de grootste trouwsites van Nederland

Veelgestelde vragen over bruidsmode

  1. Wat moet je meenemen bij het passen van de bruidsjurk?
  2. Welk soort trouwjurk is geschikt voor kleine mensen?
  3. Wat is de levertijd van een trouwjurk?
  4. Wat kost een trouwjurk?

Wat moet je meenemen bij het passen van de bruidsjurk?

Om er voor te zorgen dat je goed zicht hebt op de bruidsjurk is het belangrijk te zorgen voor goed passende onderkleding. Er zijn bruidsmodezaken waar ze bruidslingerie op voorraad hebben die je kunt aantrekken bij het passen van de bruidskleding. Dit geldt ook voor schoenen. Dit kun je vooraf informeren. Is dat niet het geval neem dan zelf goed passende schoenen mee met een hakhoogte die je zelf prettig vind.

Een goed verzorgt kapsel geeft ook een betere kijk op de bruidsjurk bij het passen. Dit betekent niet dat je al een bruidskapsel moet hebben!

Welk soort trouwjurk is geschikt voor kleine mensen?

Een korte bruidsjurk is prima geschikt voor kleine mensen maar je kunt ook kiezen voor een lange bruidsjurk. Let er bij een lange bruidsjurk op dat er een v-hals zit in het lijfje waardoor je wat langer lijkt.

Wat is de levertijd van een trouwjurk?

Wil je een beetje aan de veilige kant zitten met het bestellen van je bruidsjurk, informeer dan altijd bij de bruidsmodezaak waar je de bruidsjurk gezien hebt. Bruidsmodezaken zijn vaak afhankelijk van de leveranciers en waar de trouwjurken gemaakt worden.

Gemiddeld genomen zit er vaak een levertijd van 3 tot 6 maanden op een bruidsjurk.

Wat kost een trouwjurk?

De prijzen van een trouwjurk beginnen vanaf 600 - 700 euro.