Niet iedereen kan het zich veroorloven om een nieuwe bruidsjurk te kopen. Misschien vind je het niet belangrijk om op je trouwdag een nieuwe bruidsjurk te kopen en besteedt jij je geld liever ergens anders aan. Wat jouw reden ook mag zijn dat gaat niemand anders wat aan. Met wat zoekwerk kun je er toch fantastisch uitzien.

Lees welke mogelijkheden je hebt om tweedehands bruidskleding te kopen. Hoe vind je tweedehands bruidsjurken en waar koop je die? Waar moet je op letten bij het kopen van tweedehands bruidsmode?

Een trouwjurk huren

Wil je er fantastisch uitzien maar niet teveel geld uitgeven aan een bruidsjurk dan is huren zeker een optie. In dat geval weet je natuurlijk niet zeker hoe vaak de trouwjurk verhuurd is geweest. Let er bij het huren van een bruidsjurk op hoe deze eruit ziet. Hoewel je er vanuit mag gaan dat deze na gebruik weer gereinigd wordt is het toch raadzaam om hem te controleren op vlekken en foutjes zodat je daar later niet verantwoordelijk voor wordt gesteld.

Bruidsjurk op bed

Tweedehands bruidsjurk

Veel bruiden kiezen ervoor om hun bruidsjurk na verloop van tijd te verkopen. Zo is er een bloeiende handel ontstaan in tweedehands bruidskleding. Zoek op internet. Op marktplaats worden veel bruidsjurken aangeboden. Pas de trouwjurk altijd bij de koper thuis of regel dat je hem kunt terug brengen indien hij niet past. Betaal in dat geval niet het hele bedrag maar stel een aanbetaling voor. Controleer altijd op vlekken en oneffenheden. Vraag of de trouwjurk gestoomd is want de kosten daarvan zijn niet mis.

Informeer eens op een trouwforum, er zijn altijd wel mensen van wie je weer ideeën of adresjes krijgt.

Schrijf een reactie

2 + vijf =

Bewaren

Door gebruik te maken van deze website of door op "Akkoord" te klikken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de site van Design your Wedding.
Meer informatieAkkoord