Mooie maar wel comfortabel zittende bruidsschoenen zorgen ervoor dat je je prettig voelt op de belangrijkste dag van je leven. Je wilt toch niet meemaken dat deze dag wordt vergald door pijnlijke voeten.

Misschien overbodig om te zeggen maar zorg ervoor dat de bruidsschoenen worden ingelopen. Het valt vaak niet mee om de hele dag op nieuwe schoenen te lopen. Een andere optie is om de bruidsschoenen een halve maat groter te kopen. Dit is vooral belangrijk wanneer je een hele lange dag voor de boeg hebt. Voeten zetten in de loop van de dag wat op, waardoor de bruidsschoenen kunnen gaan knellen.
Bruidsschoenen kopen

Waar let je op bij het kopen van trouwschoenen?

  • Belangrijk is dat de kleur hetzelfde is als de kleur van de bruidsjurk. Er bestaan in wit vele kleurnuances. Koop je de bruidsschoenen niet in de zaak waar je de trouwjurk koopt dan is het handig om een stukje stof van de trouwjurk bij je te hebben voor de juiste kleur. Kleurverschillen kunnen afbreuk doen aan het geheel. Koop je de bruidsschoenen online zorg er dan voor dat je deze kunt retourneren voor het geval de kleur of de maat niet goed is.
  • Draag je een lange trouwjurk dan kun je het beste dichte bruidsschoenen dragen. In elk geval geen open neus, want komt de voet af en toe onder de bruidsjurk vandaan dan lijkt het of je op blote voeten loopt. Bij een korte bruidsjurk of een mantelpakje staan open bruidsschoenen erg mooi, mits het geen winter is.
  • Zorg ervoor dat het model van de bruidsschoenen past bij de stijl van de trouwjurk.
  • Houd rekening met de tijd van het jaar. Open schoenen in hartje winter staat een beetje raar.
  • Kies je voor trouwschoenen met een leren zool schuur ze dan licht op op een ruwe ondergrond, zodat de ergste gladheid er af is. Zo kun je uitglijden voorkomen.
  • Er bestaan speciale inlegzolen voor pumps waardoor de trouwschoenen comfortabeler zitten.
  • Neem de bruidsschoenen mee wanneer de trouwjurk op lengte wordt gemaakt.

Schrijf een reactie

8 − twee =

Bewaren

Door gebruik te maken van deze website of door op "Akkoord" te klikken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de site van Design your Wedding.
Meer informatieAkkoord