Op je huwelijksdag wil je stralen als nooit tevoren. Al maandenlang ben je op zoek geweest naar de perfecte schoenen, jurk en make-up want je wordt de hele dag gefotografeerd. Het laatste wat je wilt bij het terugkijken van de foto’s is plaatjes zien met uitgelopen make-up of een pijnlijk gezicht door die knellende bruidsschoenen.

Houd er dus rekening mee dat je je ook comfortabel voelt in die glamoureuze outfit en bruidsmake-up. Wij geven je alvast een aantal nuttige tips die ervoor zorgen dat jij je lekker in je vel voelt op die bijzondere dag én er prachtig uitziet.

1. De juiste oogmake-up

Op je huwelijksdag wil je er zo goed mogelijk uitzien. Helaas slapen de meeste bruidjes minder goed de nacht voor de grote dag en het laatste wat je wilt zijn wallen en donkere kringen onder je ogen. Gelukkig kun je dit met een corrigerende rode oogcrème en concealer helemaal wegwerken. Voor een optimaal resultaat huur je best een visagist in. Die kan je heel wat tips geven om je oogmake-up de hele dag door mooi te houden. Draag je contactlenzen en wil je je ogen geregeld hydrateren met oogdruppels? Zorg er dan voor dat je waterproof mascara en eyeliner draagt. Zo ben je er zeker van dat er niets gaat uitlopen. Dit is bovendien ook erg handig voor die emotionele momentjes die er ongetwijfeld gaan zijn.

2. Loop je bruidsschoenen op voorhand in

Heb je gekozen voor elegante bruidsschoenen met hoge hakken? Draag ze dan zeker niet voor het eerst op je huwelijksdag. Loop ze op voorhand goed in zodat ze die dag zo comfortabel mogelijk zitten. Je wilt natuurlijk niet de hele tijd pijn aan je voeten hebben. Voor het avondfeest kun je eventueel van schoenen wisselen zodat je je helemaal kan laten gaan op de dansvloer. Kies voor een mooi paar ballerina’s of bruidssneakers in de kleur van je jurk.

3. Ruil je bril in voor lenzen

Bril

Veel bruiden kiezen ervoor om lenzen te dragen op hun huwelijksdag. Je stralende ogen komen zo nog beter tot hun recht en je oogmake-up blijft helemaal intact. Belangrijk is wel dat je de juiste lenzen kiest. Weet je niet goed waar te beginnen? Laat je dan adviseren door een oogspecialist of bestel je lenzen online. Ben je het niet gewoon om contactlenzen te dragen? Probeer ze dan al enkele maanden voor je huwelijksdag om zeker te weten of ze wel comfortabel aanvoelen. Beslis je toch ervoor om je bril te dragen, moet je ervoor zorgen dat je make-up bij je bril past.

4. Goed passende lingerie

Niet alleen je jurk is belangrijk, mooie en goed passende lingerie laat je nog meer stralen. Draag je meestal hetzelfde soort lingerie, blijf dan vooral bij die keuze. Natuurlijk mag het wel ietsje specialer zijn op je huwelijksdag, maar je wijkt best niet te veel af van de pasvorm die jij gewoon bent. De juiste lingerie moet aanvoelen als een tweede huid op je lichaam zodat je je de hele dag op je gemak voelt.

Met deze vier tips ga je geen last hebben van kleine ongemakken op de dag van je leven én zie je er op je allermooist uit!

Schrijf een reactie

15 + een =

Bewaren

Door gebruik te maken van deze website of door op "Akkoord" te klikken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de site van Design your Wedding.
Meer informatieAkkoord